Φέτελ: «Σημαντικό το φρενάρισμα στον Καναδά»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Σημαντικό το φρενάρισμα στον Καναδά»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μίλησε για το Γκραν Πρι του Καναδά και τόνισε πως είναι σημαντικό να φρενάρεις την κατάλληλη στιγμή στην πίστα «Ζιλ Βιλνέβ».

Στον Καναδά μεταφέρεται η δράση της Formula1 το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η πίστα που ακολουθεί στο καλεντάρι είναι αυτή στο Μόντρεαλ, η οποία φέρει το όνομα του Ζιλ Βιλνέβ, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να τονίζει ότι είναι σημαντικό να φρενάρεις την κατάλληλη στιγμή. «Το Μόντρεαλ είναι ωραίο μέρος. Είναι ωραίο που θα τρέξουμε στον Καναδά.

Όλοι οι οπαδοί και οι πιλότοι της Formula1 απολαμβάνουν αυτόν τον αγώνα. Είναι ωραία πίστα, με τους τοίχους να είναι κοντά, τη δυσκολία στο φρενάρισμα και τις αρκετά γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης στα σικέιν. Είναι απίστευτα σημαντικό να φρενάρεις την κατάλληλη στιγμή.

Είναι αρκετά μεγάλη πρόκληση για τον οδηγό, αλλά επίσης για το μονοθέσια, τα φρένα και τα ελαστικά επειδή σταματάς το μονοθέσιο με πολύ χαμηλή ταχύτητα για να επιταχύνεις ξανά», δήλωσε ο Γερμανός στην επίσημη ιστοσελίδα της Ferrari ενόψει του ερχόμενου Γκραν Πρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!