Με καθυστερείς, σε σκοτώνω (video)

Γιώργος Βαρίνος
Με καθυστερείς, σε σκοτώνω (video)
Ένας οδηγός έκανε το «λάθος» να κινείται αργά στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητοδρόμου στις ΗΠΑ και παραλίγο να το πληρώσει με τη ζωή του.

Η ανθρώπινη επινοητικότητα στην καταστροφή δεν έχει τίποτα ανάλογο στο ζωικό βασίλειο. Ακραίες πράξεις χαρακτηρίζονται συνήθως «τερατώδεις» και οι επινοητές τους «ζώα», ωστόσο δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα είτε σε τέρας είτε σε ζώο, που να πλησιάζει έστω την εκδικητική δεινότητα του ανθρώπου.

Το συγκεκριμένο παράδειγμα της κυριολεκτικά δολοφονικής ενέργειας αυτού του οδηγού στις ΗΠΑ, όπως καταγράφηκε στο video από επιβάτη αυτοκινήτου που παρακολουθούσε για ώρα την εξέλιξη του συμβάντος, αποδεικνύει ακριβώς αυτό.

Για το τίποτα, μια ντουζίνα άνθρωποι εκτέθηκαν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς πέραν του οδηγού του Nissan ZX300 που κατέληξε στην μπαριέρα, πολλά ακόμα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν θα μπορούσαν να έχουν εμπλακεί στο ατύχημα.

Ο οδηγός του συγκεκριμένου pick up, που με απαράμιλλο θράσος και κρετινισμό βγάζει εκτός πορείας το Nissan για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στην ταχύτητα, αναζητείται ήδη από την αστυνομία της Οκλαχόμα, στη δικαιοδοσία της οποία εμπίπτει το συγκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου, καθώς το video της παραχωρήθηκε για να τον εντοπίσει.

Ελπίζουμε, αν και όποτε συλληφθεί, να του απαγγελθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, καθώς τέτοιες ενέργειες μόνο σε δολοφόνους αρμόζουν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!