Τσεκάρει τις επιλογές του ο Νασρ

Τσεκάρει τις επιλογές του ο Νασρ

Τσεκάρει τις επιλογές του ο Νασρ

Ο Φελίπε Νασρ δεν έχει εξασφαλίσει το μέλλον του στη Formula1 και τσεκάρει τις επιλογές του ενόψει 2017, οι οποίες είναι πολλές, όπως είπε ο ίδιος.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το μέλλον του Φελίπε Νασρ στη Formula1. Αν παραμείνει η Sauber, δεν αποκλείεται να παραμείνει στην ομάδα του Χίνβιλ και το 2017, ενώ αν αποχωρήσει, τότε θα δυσκολέψουν τα πράγματα για τον Βραζιλιάνο. Πάντως, όπως και να έχουν τα δεδομένα, αυτή τη στιγμή τσεκάρει τις επιλογές του ενόψει της επόμενης χρονιάς, με τον ίδιο να τονίζει ότι έχει παραπάνω από μία.

«Από τότε μπήκα στη Formula1 έχω πολλά όνειρα για νίκες. Δε θέλω να αφήσω την ευκαιρία να περάσει. Μπορώ να εγγυηθώ ότι έχω καλούς ανθρώπους να δουλεύουν πάνω σε αυτό, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα και τσεκάρω όλες τις πιθανές επιλογές για το 2017.

Όμως, ακόμα είναι νωρίς. Από τα μισά της χρονιάς και μετά θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για να ξέρουμε τι επιλογές έχουμε. Μπορώ να πω ότι έχουμε παραπάνω από μία επιλογές», ανέφερε ο 23χρονος πιλότος. Έτσι, φαίνεται πως έχει και κάτι άλλο στα υπόψιν, είτε αυτό είναι στην F1, είτε εκτός κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Best of internet