Έκανε το… ασθενοφόρο αλλά την πάτησε (video)

Έκανε το… ασθενοφόρο αλλά την πάτησε (video)

Ο οδηγός μιας Mercedes SLK στη Σλοβενία ξεπερνά τα όρια του θράσους, καταπατώντας κάθε κανόνα οδικής κυκλοφορίας, παριστάνοντας τον… προπομπό ασθενοφόρου.

Έκανε το… ασθενοφόρο αλλά την πάτησε (video)

Το έχουμε δει και στη χώρα μας: ορισμένοι «έξυπνοι» ακολουθούν τα ασθενοφόρα μέσα στην πόλη, εκμεταλλευόμενοι το κενό που δημιουργούν οι υπόλοιποι οδηγοί για τη διευκόλυνση της διακομιδής. Μια τέτοια πρακτική, πέρα από το καταπατά κάθε έννοια λογικής, ενέχει και πολλούς κινδύνους για τη δημιουργία ατυχήματος.

Ακόμα και αυτή η απαράδεκτη πρακτική όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά  στην περίπτωση αυτού του οδηγού με την Mercedes SLK στη Σλοβενία. Ο τύπος δεν ακολουθούσε, αλλά… προηγούνταν του ασθενοφόρου, κάνοντας κάθε πιθανή και απίθανη παράβαση στη διαδρομή, με την «ασφάλεια» που του έδιναν οι σειρήνες και οι φάροι του.

Τόσο ο οδηγός όσο και ο νοσηλευτής του ασθενοφόρου, έμειναν εμβρόντητοι από την πρακτική του οδηγού της Mercedes. Σύμφωνα με τα μεταφρασμένα στα αγγλικά σχόλιά τους, ήταν η πρώτη φορά που ήρθαν αντιμέτωποι με μια τόσο ακραία συμπεριφορά και τόσο απύθμενο θράσος.

Όπως ήταν επόμενο, φυσικό και σωστό, κατέγραψαν όλη τη διαδικασία σε video με στόχο να τη δώσουν στην αστυνομία.

Το απόγειο ωστόσο της θρασύτητας του οδηγού της Mercedes έρχεται προς το τέλος του video, όπου όταν ο οδηγός του ασθενοφόρου τον ενημερώνει για την πρόθεσή του να δώσει το φιλμ στις αρχές, άκουσε και τα «γαλλικά του». «Τι σου είπε»; ρωτάει ο νοσηλευτής τον οδηγό του ασθενοφόρου: «ότι είμαι μ@@@@@ς».  

Μετά από αυτό, ελπίζουμε τουλάχιστον η αστυνομία να εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του νόμου επάνω του. 

An ambulance with a patient & incredible arrogance lesson - Slovakia, city Trenčín.

Best of internet