Βλέπει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα ο Πέρεζ

Νίκος Τσιώκος
Βλέπει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα ο Πέρεζ
Ο Σέρχιο Πέρεζ δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να πάει σε μεγάλη ομάδα δείχνοντας μέσα από τα αποτελέσματα τι μπορεί να κάνει.

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του φαίνεται πως είναι ο Σέρχιο Πέρεζ. Ο Μεξικανός το έχει κάνει μία φορά πηγαίνοντας στη McLaren, όπου δεν... έπιασε, αλλά αυτή τη φορά δείχνει ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Από τη στιγμή που... μετακόμισε στη Force India, έχει αρκετούς τερματισμούς στους βαθμούς, καθώς και τρεις παρουσίες στο βάθρο, στο Μπαχρέιν το 2014, στη Ρωσία πέρυσι και στο Μονακό φέτος.

Έτσι, δήλωσε ανοιχτός να πάει σε μεγάλη ομάδα, τη στιγμή που υπάρχει τουλάχιστον μία θέση κενή σε Mercedes, Ferrari, McLaren ενόψει 2017 και ο ίδιος είναι χωρίς συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, τόνισε ότι διεκδικεί μία θέση, ενώ προσπαθεί να φέρνει καλά αποτελέσματα. «Βλέπεις κάποια πράγματα πολύ προσεκτικά και επίσης κοιτάς τις φήμες!

Φυσικά, γνωστοποιείς σε κάθε μεγάλη ομάδα ότι είσαι διαθέσιμος. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτός είναι να φέρνεις καλά αποτελέσματα και αυτό κάνω εγώ. Οπότε, αν έρθει μία ευκαιρία, θα είμαι ανοιχτός! Αν δε δείξεις καλά αποτελέσματα, μπορείς να χτυπήσεις εκατό φορές αυτές τις πόρτες και να μην είναι ποτέ κάποιος στο σπίτι!

Γι' αυτό, πρώτα τα αποτελέσματα. Το πόντιουμ στο Μονακό ήρθε στην κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη τοποθεσία. Είμαι υπερήφανος με ό,τι έχω πετύχει με τα εργαλεία που είχα στο παρελθόν. Οι τερματισμοί μου στο βάθρο μιλούν από μόνοι τους.

Έτσι πρέπει να μετρηθεί η καριέρα μου. Είμαι στην κορυφή αυτή τη στιγμή. Έχω βελτιωθεί πολύ ως οδηγός από τότε που μπήκα στη Formula1 και ελπίζω ότι μία μέρα θα μπορέσω να πάρω ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στα χέρια μου για να δείξω τι μπορώ να κάνω», ήταν τα λόγια του στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα συμβόλαιο για τη νέα σεζόν έχουν μόνο οι Λιούις Χάμιλτον, Σεμπάστιαν Φέτελ, Ντάνιελ Ρικιάρντο, Μαξ Φερστάπεν, Φερνάντο Αλόνσο, Νίκο Χούλκενμπεργκ και από εκεί και πέρα... επικρατεί το χάος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!