Πεντρόσα: «Χαρούμενος που επέστρεψα στο βάθρο»

Νίκος Τσιώκος
Πεντρόσα: «Χαρούμενος που επέστρεψα στο βάθρο»
Ο Ντάνι Πεντρόσα δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στο βάθρο και μάλιστα ήταν παρών σε αυτό στο... σπίτι του, ενώ χαρακτήρισε συγκινητική τη σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Λουίς Σάλομ.

Στο βάθρο επέστρεψε ο Ντάνι Πεντρόσα, μετά την Αργεντινή, και μάλιστα το έπραξε στο... σπίτι του. Σε αυτό στάθηκε ο Ισπανός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ενώ χαρακτήρισε συγκινητική τη σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Λουίς Σάλομ. «Ήταν θετικός αγώνας. Επιλέξαμε το ενδιάμεσο πίσω ελαστικό επειδή ένιωσα πιο άνετος με αυτό.

Στους πρώτους γύρους προσπάθησα να μην το φθείρω πάρα πολύ και να το διατηρήσω σε καλή κατάσταση για την τελική ευθεία του αγώνα. Στη μάχη με τον Μάβερικ Βινιάλες έχασα επαφή με τους πρώτους, όμως κατάφερα να κρατήσω έναν καλό ρυθμό και να πιέσω λίγο περισσότερο. Στους τελευταίους γύρους το πίσω ελαστικό είχε φθαρεί πολύ και δεν μπορούσα να κάνω κάτι περαιτέρω.

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην μπροστινή σειρά και στο πόντιουμ στο σπίτι μου, όμως ήταν ένα δύσκολο τριήμερο με ό,τι συνέβη. Η οικογένεια του Λουίς (Σάλομ) ήθελε να συνεχίσουμε και να τα δώσουμε όλα για εκείνον και γι' αυτούς. Η σιγή ενός λεπτού με τους αναβάτες και όλη την οικογένεια του Moto GP ήταν πραγματικά συγκινητική», ανέφερε ο αναβάτης της Repsol Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!