Μάρκεζ: «Πιο δυνατός από πέρυσι ο Ρόσι»

Νίκος Τσιώκος
Μάρκεζ: «Πιο δυνατός από πέρυσι ο Ρόσι»
Ο Μαρκ Μάρκεζ πιστεύει πως ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι πιο δυνατός φέτος από πέρυσι και τόνισε ότι άλλαξε λίγο η νοοτροπία του, μετά την πτώση του Χόρχε Λορένθο.

Στη μεγάλη μάχη με τον Βαλεντίνο Ρόσι αναφέρθηκε ο Μαρκ Μάρκεζ στις δηλώσεις του, μετά τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Καταλούνια. Ο Ισπανός πιστεύει πως ο «Γιατρός» είναι πιο δυνατός φέτος από πέρυσι και τόνισε ότι η νοοτροπία του άλλαξε λίγο, έπειτα από την πτώση του Χόρχε Λορένθο. Από εκεί και πέρα, βέβαια, αφιέρωσε την εν λόγω μάχη στον αδικοχαμένο Λουίς Σάλομ.

«Σήμερα ήταν δύσκολος αγώνας για μένα επειδή ξέρω ότι παλεύω περισσότερο με υψηλή θερμοκρασία. Πάλευα με το μπροστινό ελαστικό, είχα κάποιες στιγμές και στο τέλος ήμουν στο όριο. Προσπάθησα, αλλά όταν είδα εκτός τον Λορένθο, η νοοτροπία άλλαξε λίγο.

Όμως, το σημαντικό είναι ότι είχαμε μεγάλη μάχη με τον Βαλεντίνο (Ρόσι) ο κόσμος την απόλαυσε. Πέρυσι ήταν δυνατός, αλλά φέτος είναι πιο δυνατός, έχει τον ρυθμό. Θα είμαστε προσεκτικοί μαζί του, είναι σε πραγματικά καλό επίπεδο. Αυτή η μάχη έγινε για τον Λουίς Σάλομ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!