Οι πιο γρήγορες μετακομίσεις εκτελούνται με Ferrari (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Οι πιο γρήγορες μετακομίσεις εκτελούνται με Ferrari (video)
Ο γνωστός παραγωγός στο YouTube, Shmee150 πήγε στο... IKEA με τη Ferrari FF του, αποδεικνύοντας ότι είναι κατάλληλες ακόμη και για μεταφορές!

Ρίχνεις καθίσματα, φορτώνεις και... φεύγεις! Τόσο απλή μπορεί να είναι η επίσκεψη κάποιου στο IKEA με μια Ferrari, αν φυσικά αυτή είναι η FF. Ο διάσημος παραγωγός στο YouTube, Shmee150 δεν φοβήθηκε να το τολμήσει και ανέβασε και βίντεο στο δημοφιλή ιστότοπο, ώστε να μοιραστεί την εμπειρία του. Όπως βλέπουμε, αγόρασε μια βιτρίνα για να βάλει μέσα σε αυτή τη συλλογή του από μινιατούρες αυτοκινήτων, ένα αρκετά μεγάλο έπιπλο δηλαδή, ακόμη και σε σε μορφή «παζλ» που τα δίνει το γνωστό πολυκατάστημα.

Η συγκεκριμένη Ferrari είναι η FF και το όνομά της προέρχεται από τα αρχικά Ferrari Four, καθώς είναι τετραθέσια. Με αρκετά μεγάλο πορτμπαγκάζ και χώρους (συγκριτικά με άλλα δημιουργήματα του Μαρανέλο) δεν θα πει όχι και σε τέτοιου είδους αποστολές χάρη και στο γεγονός ότι είναι τρίθυρη. Αντικατέστησε την 612 Scaglietti και έχει μήκος 4,91 μέτρα, ενώ κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V12 των 6.3 λίτρων με απόδοση 660 ίππων, που της χαρίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 335 χλμ./ώρα. Επίσης, είναι τετρακίνητη και χρησιμοποιεί ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων, παρόμοιο με αυτό της F12berlinetta και της 458 Italia. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!