Ρόσι: «Από τις καλύτερες της καριέρας μου»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσι: «Από τις καλύτερες της καριέρας μου»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι τόνισε πως ήταν από τις καλύτερες νίκες της καριέρας του και φυσικά την αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Λουίς Σάλομ.

Τη δέκατη νίκη στην Καταλονία πανηγύρισε ο Βαλεντίνο Ρόσι στη Βαρκελώνη και τη χαρακτήρισε ως μία από τις καλύτερες τις καριέρας του. Βέβαια, την αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Λουίς Σάλομ, που σκοτώθηκε στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Moto 2 την Παρασκευή (3/6).

«Ήμουν μπροστά σε όλον τον αγώνα, πίεζα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να φτιάξω αρκετή διαφορά από τον Μάρκεζ. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο. Ανησυχούσα στο τέλος επειδή με πέρασε, όμως όταν τον είδα μπροστά, κατάλαβα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Μετά μπόρεσα να πάρω μία μικρή διαφορά που ήταν πολύ σημαντική φτάνοντας στον τελευταίο γύρο.

Είναι μεγάλη νίκη, μία από τις καλύτερες της καριέρας μου και είναι για τον Λουίς Σάλομ και την οικογένειά του», δήλωσε ο Doctor, μετά το τέλος του αγώνα στην Καταλούνια. Τέλος, να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η υπ' αριθμόν 114 νίκη του Ιταλού σε όλες τις κατηγορίες και 88 στο Moto GP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!