Πώς τα πάει ο γιος του Σουμάχερ; (video)

Πώς τα πάει ο γιος του Σουμάχερ; (video)

Πώς τα πάει ο γιος του Σουμάχερ; (video)

Ο Μικ Σουμάχερ αρχίζει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του με απανωτές νίκες στα πρωταθλήματα της Formula 4 στην Ιταλία και στη Γερμανία.

Δύο νίκες σε μία ημέρα σημείωσε ο Μικ Σουμάχερ. Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ κατέκτησε το Σάββατο την πρώτη θέση και στους δύο αγώνες του γερμανικού Πρωταθλήματος της Formula 4, που πραγματοποιήθηκαν στην πίστα του Λάουζιτσρινγκ. Έτσι μείωσε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Τζόουι Μόουσον στους έντεκα βαθμούς και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση ης γενικής με τρεις νίκες εφέτος στο ενεργητικό του.

Ανάλογη είναι η πορεία του νεαρού Σούμι και στο ιταλικό πρωτάθλημα της Formula 4. Εκεί συμμετείχε μέχρι τώρα στα δύο από τα τρία αγωνιστικά Σαββατοκύριακα και βρίσκεται δεύτερος στη γενική βαθμολογία μετά από τρεις νίκες σε έξι αγώνες. Ωστόσο η διαφορά του από τον πρωτοπόρο Μάρκος Ζίμπερτ είναι αρκετά μεγάλη και ανέρχεται σε 43 βαθμούς.

Σύμφωνα με τα εφετινά αγωνιστικά πλάνα του, ο 17χρονος θα συμμετέχει με την ομάδα της Prema παράλληλα στο ιταλικό και στο γερμανικό πρωτάθλημα της Formula 4, ώστε να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Στο τέλος της χρονιάς ωστόσο θα αποφασίσει σε ποιο από τα δύο πρωταθλήματα θα ρίξει όλο το βάρος του και σε ποιο δεν θα συνεχίσει.

Formula 4 - New season, new drivers

Best of internet