Ρόσι: «Ανησυχούμε για τον αγώνα»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσι: «Ανησυχούμε για τον αγώνα»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι ανησυχεί για τον αυριανό αγώνα, καθώς δεν έχει ρυθμό και θέλει καλύτερη χρήση της σκληρής γόμας.

Ανήσυχος είναι ο Βαλεντίνο Ρόσι ενόψει του αυριανού αγώνα στη Βαρκελώνη. Ο «Γιατρός» τόνισε πως δεν έχει τον ρυθμό των τριών πρώτων και ότι θέλει να γίνει καλύτερη χρήση της σκληρής γόμας, την οποία θα χρησιμοποιήσει περισσότερο λόγω της γρήγορης φθοράς της μέσης. «Οι κατατακτήριες δεν ήταν κακές.

Δυστυχώς, δεν μπορούσα να κάνω τον τέλειο γύρο, έκανα μερικά λάθη και θα εκκινήσω από τη δεύτερη σειρά από την πέμπτη θέση. Πρέπει να δουλέψουμε, ανησυχούμε πολύ για τον αγώνα. Με αυτή τη νέα διάταξη, υποφέρουμε πολύ, ιδιαίτερα επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη σκληρή γόμα μπροστά. Δεν μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε με τον σωστό τρόπο, είμαστε πολύ αργοί και από πλευράς ρυθμού είμαστε αρκετά μακριά από τους πρώτους.

Θα είναι δύσκολο, όμως έχουμε χρόνο και μερικές ώρες να σκεφτούμε και ελπίζουμε να μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση γι' αύριο. Δεν είναι εθελοντική απόφαση, η μέση γόμα έχει τελειώσει μετά από εφτά ή οχτώ γύρους, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη σκληρή γόμα, αλλά με καλύτερο τρόπο», ανέφερε ο Doctor.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!