Όδευε προς ακύρωση το Γκραν Πρι Καταλονίας

Όδευε προς ακύρωση το Γκραν Πρι Καταλονίας

Όδευε προς ακύρωση το Γκραν Πρι Καταλονίας

Πριν η οικογένεια του Λουίς Σάλομ εκφράσει την επιθυμία της να συνεχιστεί κανονικά το Γκραν Πρι της Καταλονίας, υπήρχε ενδεχόμενο ακύρωσης, όπως αποκάλυψε ο Μαρκ Μάρκεζ.

Το δυστύχημα του Λουίς Σάλομ προκάλεσε αναστάτωση στη Βαρκελώνη και το Γκραν Πρι της Καταλονίας όδευε προς ακύρωση πριν η οικογένεια του Ισπανού δώσει το «πράσινο φως» για να συνεχιστεί κανονικά η δράση. Την αποκάλυψη έκανε ο Μαρκ Μάρκεζ στη συνέντευξη Τύπου των κατατακτηρίων δοκιμών, ενώ για το εν λόγω ενδεχόμενο μίλησαν και οι Χόρχε Λορένθο, Ντάνι Πεντρόσα.

«Το να ακυρώσουμε τον αγώνα ήταν μία πιθανότητα. Αλλά μετά ο Καρμέλο (Εζπελέτα) μαζί μ' εμάς τηλεφώνησε στον τιμ μάνατζερ του Λούις (Σάλομ) και εν συνεχεία στην οικογένειά του. Οι δικοί του είπαν ότι αν ο Σάλομ ήταν ζωντανός, θα ήθελε να γίνει ο αγώνας. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά πιστεύω η σωστή», είπε ο Μάρκεζ. «Μας είπαν ότι τηλεφώνησαν στη μητέρα του και εκείνη είπε ότι ο Λούις θα ήθελε να συνεχιστεί το Γκραν Πρι.

Γι' αυτό η διεύθυνση αγώνα αποφάσισε να συνεχίσουμε και πρέπει να τρέξουμε», ανέφερε, από τη μεριά του, ο Λορένθο. «Δε θα με πείραζε να το ακυρώσουμε. Σίγουρα πρέπει να συνεχίσεις επειδή δεν μπορείς να μείνεις σ' ένα μέρος. Όμως, μετά από κάτι τόσο φριχτό, δε θα με πείραζε η ακύρωση», δήλωσε, με τη σειρά του, ο Πεντρόσα.

Best of internet