Μπαρμπέρα: «Αφιερωμένη στον Σάλομ»

Νίκος Τσιώκος
Μπαρμπέρα: «Αφιερωμένη στον Σάλομ»
Στον Λουίς Σάλομ αφιέρωσε την τέταρτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές ο Έκτορ Μπαρμπέρα, ο οποίος προκρίθηκε από το Q1 στο Q2.

Αν και χρειάστηκε το Q1 για να προκριθεί στο Q2, ο Έκτορ Μπαρμπέρα έκανε την έκπληξη και ήρθε τέταρτος στις κατατακτήριες δοκιμές της Καταλονίας. Ο 29χρονος Ισπανός αφιέρωσε το εν λόγω αποτέλεσμα στον αδικοχαμένο Λουίς Σαλόμ, ο οποίος ήταν καλός φίλος του και αναφέρθηκε στη βελτίωση της Avintia.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, κάναμε καλή δουλειά όλη την ημέρα και προσπάθησα να δώσω το μάξιμουμ στο Q1. Παρά το ότι δεν μπορέσαμε να περάσουμε στο Q2 στην πρώτη προσπάθεια, ήμουν άνετος και αισιόδοξος. Ήξερα πού μπορούσα να πιέσω για να γλιτώσω χρόνο και πετύχαμε αυτή τη φανταστική τέταρτη θέση.

Έχουμε βελτιώσει τη μοτοσικλέτα κατά τη διάρκεια του τριημέρου και το να εκκινώ από τη δεύτερη σειρά είναι απίστευτο για μένα, για την ομάδα και τους χορηγούς. Θέλω να αφιερώσω αυτό το αποτέλεσμα στον φίλο μου Λουίς Σάλομ και στην οικογένειά του, είμαστε όλοι πληγωμένοι», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!