Άνοιξε και μας περιμένει η C-Class Cabriolet

Άνοιξε και μας περιμένει η C-Class Cabriolet

Άνοιξε και μας περιμένει η C-Class Cabriolet

Η μικρότερη ανοιχτή Mercedes ξεκινά να διατίθεται στην Ευρώπη, με τιμές από 42.215€ στη Γερμανία.

Βασισμένη στο αμάξωμα της νέας C-Class Coupe, η ανοιχτή εκδοχή του μεσαίου μοντέλου της Mercedes ξεκινά την καριέρα της στην ευρωπαϊκή αγορά. Το τετραθέσιο cabriolet με τη μαλακή οροφή έχει κορυφαία αεροδυναμική, άνεση επιπέδου λιμουζίνας και φυσικά τη δυνατότητα ανοίγματος και κλεισίματος της οροφή με ταχύτητα έως και 50 χλμ./ώρα.

Με πέντε κινητήρες βενζίνης και δύο diesel, ακολουθεί και στη μηχανολογική της συγκρότηση την coupe εκδοχή. Μικρότερος και βασικός κινητήρας της γκάμας της θα είναι ο τετρακύλινδρος turbo των 1.6 λίτρων στην έκδοση C180, με ισχύ 156. Αυτός άλλωστε αναμένεται να είναι και ο πιο δημοφιλής στη χώρα μας.

Επόμενες επιλογές για τους υποψήφιους αγοραστές θα είναι σύνολα 4 κυλίνδρων στα 2.0 λίτρα και 6 κυλίνδρων στα 3.0 λίτρα, με την ισχύ της κορυφαίας έκδοσης C400 να φτάνει στους 333 ίππους και να προσφέρεται με τετρακίνηση.

Τα diesel σύνολα είναι τα γνωστά τετρακύλινδρα των 2,2 λίτρων με ισχύ 170 ή 204 ίππους. Όλα τα μοντέλα θα διατίθεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για την κατηγορία μεγέθους της νέας C-Class Cabriolet, θα είναι η δυνατότητα προαιρετικής τοποθέτησης αερανάρτησης, ένα στοιχείο που το μοντέλο κληρονομεί από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα της εταιρείας.

Η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά χρώματα για την υφασμάτινη οροφή, 13 διαφορετικές επενδύσεις εσωτερικού και 7 επίπεδα εξοπλισμού, καθιστούν τη νέα C-Class Cabriolet ένα μοντέλο με εκατοντάδες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Το μοντέλο θα έχει τη δυνατότητα επίσης να εξοπλιστεί με το σύστημα διανομής ζεστού αέρα από τα καθίσματα στο λαιμό του οδηγού και του συνοδηγού, το Airscarf, ενώ το σύστημα κλιματισμού διαθέτει ειδικές ρυθμίσεις για την οδήγηση με ανοιχτή οροφή. 

Best of internet