Μπουγιέ: «Καμία συζήτηση με Μπάτον για 2017»

Νίκος Τσιώκος
Μπουγιέ: «Καμία συζήτηση με Μπάτον για 2017»
Ο Ερίκ Μπουγιέ τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Τζένσον Μπάτον ενόψει 2017, καθώς το συμβόλαιό του λήγει και οι φήμες τον θέλουν να πηγαίνει στη Williams.

Μία θέση μένει κενή το 2017 στη McLaren, αφού μόνο ο Φερνάντο Αλόνσο έχει συμβόλαιο και αυτό του Τζένσον Μπάτον λήγει. Παράλληλα, υπάρχουν οι φήμες για... μετακόμιση του Βρετανού στη Williams και στην ομάδα του Γουόκινγκ έχουν ψηλά στη λίστα τον Στόφελ Φαντόρν. Ωστόσο, για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2009, όπως αποκάλυψε ο Ερίκ Μπουγιέ.

«Όχι, απολύτως τίποτα. Δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με κανέναν από τους οδηγούς. Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και θα αποσπούσε πολύ την προσοχή στην ομάδα», απάντησε ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, όταν ρωτήθηκε αν έχουν γίνει συζητήσεις για την επόμενη χρονιά.

Εν συνεχεία, του έγινε ερώτηση αν με αυτόν τον τρόπο θέλει να κρατήσει προσγειωμένο τον Μπάτον, αλλά και τον Φερνάντο Αλόνσο και πρόσθεσε: «Ακριβώς. Είναι μέρος του παιχνιδιού».

Πάντως, ούτε ο Μπάτον έκανε κάποια αποκάλυψη, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στο Γκραν Πρι του Μονακό. «Ακόμα δεν έχω σκεφτεί Γκραν Πρι του Καναδά, πόσω μάλλον την επόμενη χρονιά. Αυτά είναι όσα έχω για σας», είπε, χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!