Τον Ιούνιο, Opel με όφελος απόσυρσης

Γιώργος Βαρίνος
Τον Ιούνιο, Opel με όφελος απόσυρσης
Η γερμανική εταιρεία θα διαθέτει για όλο τον Ιούνιο εκτελωνισμένα μοντέλα με όφελος απόσυρσης σε πολύ συμφέρουσες τιμές, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Μπορεί το μέτρο της απόσυρσης να έχει επισήμως καταργηθεί, αρκετές εταιρείες ωστόσο πρόλαβαν και εκτελώνισαν σημαντικό αριθμό μοντέλων λόγω της παράτασης που είχε δοθεί.

Μια από αυτές είναι και η Opel, η οποία για όλο τον Ιούνιο θα διαθέτει το απόθεμα των μοντέλων της με τις μειωμένες τιμές της απόσυρσης, οι οποίες, σε συνδυασμό με τις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας, διαμορφώνουν ένα ύψος τιμής χαμηλότερο από αυτό που θα ισχύσει βάσει του νέου τρόπου υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι τιμές του νέου Corsa ξεκινούν από τα 11.729€ για την τρίθυρη έκδοση, ενώ αυτές του νέου Astra με τον turbo κινητήρα των 1.000 κ.εκ. αρχίζουν από 17.366€.

Ιδανική λοιπόν περίοδος για την αγορά Opel, αλλά μην σταθείτε μόνο στις προτεινόμενες λιανικές τιμές. Ενημερωθείτε από τους επίσημους εμπόρους για ισχύοντα προγράμματα προωθητικών ενεργειών που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ακόμα μεγαλύτερο όφελος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!