Πώς γίνονται τα ντόνατς; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Πώς γίνονται τα ντόνατς; (video)
Η Nissan κατάφερε να συνδυάσει δύο φαινομενικά εντελώς διαφορετικά πράγματα: Την υπερστροφή με την διακόσμηση αφράτων και υπέροχων ντόνατ.

Οι λουκουμάδες στα καθ’ υμάς, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις ΗΠΑ και γι’ αυτό η Παρασκευή 3 Ιουνίου ήταν η μέρα τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Για να τιμήσει λοιπόν το διάσημο γλύκισμα, αλλά και να το συνδυάσει με την αυτοκινητική αργκό, στην οποία «ντόνατς» ονομάζονται οι συνεχείς περιστροφές του αυτοκινήτου λόγω υπερστροφής γύρω από τον άξονά του, η Nissan είχε μια πολύ ευφάνταστη ιδέα.

Έδωσε στον οδηγό αγώνων drift Κρις Φόρμπεργκ ένα 370Ζ Nismo, το οποίο με 350 ίππους ισχύος και πίσω κίνηση, είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για να κάνεις «ντόνατς» όλη μέρα. Στη συνέχεια, τον έβαλε σε ένα στούντιο στρωμένο με εκατοντάδες κιλά χρωματιστή κουβερτούρα και του ζήτησε να «διακοσμήσει» τα πραγματικά ντόνατ που είχαν ετοιμαστεί.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο σχετικό video, το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο από ζαχαροπλαστική, όσο και από οδηγικής άποψης. Απολαύστε το.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!