Προς παραμονή οι Ρέντινγκ, Κράτσλοου

Νίκος Τσιώκος
Προς παραμονή οι Ρέντινγκ, Κράτσλοου
Οι Σκοτ Ρέντινγκ και Καλ Κράτσλοου οδεύουν προς παραμονή στις ομάδες του και αμφότεροι είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουν σε Pramac και LCR, αντίστοιχα.

Για το μέλλον τους μίλησαν οι δύο Βρετανοί αναβάτες του Moto GP, Σκοτ Ρέντινγκ και Καλ Κράτσλοου. Αμφότεροι εξέφρασαν τη σιγουριά τους ότι θα συνεχίσουν σε Pramac και LCR, αντίστοιχα, με τον δεύτερο μάλιστα να είναι πιο σίγουρος. «Νομίζω ότι πιθανότατα θα μείνω εδώ που είμαι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχω άλλον ένα χρόνο ή άλλα δύο χρόνια στην Pramac.

Μίλησα με τον Φραντσέσκο (Γκιουντότι, τιμ μάνατζερ), είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να μη με κρατήσει. Είναι σαν να λέει ''γιατί να αλλάξουμε;''. Βλέπουν ότι έχω καλό υλικό. Χρειάζομαι δουλειά στο FP3 για να μπω στο Q2 και να βελτιωθώ εκεί», είπε ο Ρέντινγκ. Όσο για το πότε περιμένει να υπογράψει συμβόλαιο, άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

«Ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο ή το επόμενο. Δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό. Θα μπορούσε να ήταν και στη Βαλένθια! Όμως, ελπίζω να είναι σύντομα παρά αργότερα». «Ο Λούσιο (Σετσινέλο, αφεντικό LCR) συζητούσε το συμβόλαιό του με τη Honda στο Μουτζέλο, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μ' εμένα.

Δεν εμπλέκομαι σε αυτές τις συζητήσεις, προτεραιότητά μου είναι να μείνω με τη Honda. Έχω συμβόλαιο με τον Λούσιο. Θα τιμήσω τη συμφωνία μου, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το ίδιο», δήλωσε, από τη μεριά του, ο Κράτσλοου. Επίσης, και αυτός ρωτήθηκε για το πότε περιμένει να εξασφαλιστεί το μέλλον του. «Ήδη έχουν λυθεί όλα», ήταν η απάντησή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!