Ετοιμάζεται για την επιστροφή ο Μαλντονάντο

Ετοιμάζεται για την επιστροφή ο Μαλντονάντο

Ο Παστόρ Μαλντονάντο τόνισε ότι δουλεύει πολύ σκληρά για να επιστρέψει στη Formula1, αφού φέτος έμεινε εκτός λόγω των χορηγών του.

Ετοιμάζεται για την επιστροφή ο Μαλντονάντο

Με τους χορηγούς μπήκε, με τους χορηγούς βγήκε ο Παστόρ Μαλντονάντο από τη Formula1. Ο πιλότος από τη Βενεζουέλα έμεινε εκτός για φέτος, καθώς οι χορηγοί του δεν έδωσαν τις εγγυήσεις για κατάθεση χρημάτων στη Renault. Ωστόσο, έχει στόχο να επιστρέψει και τόνισε πως δουλεύει πολύ σκληρά γι' αυτό.

«Δουλεύω πολύ σκληρά και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε κάτι στην F1. Είμαι ανοιχτός σε καλά πράγματα. Όχι απλά να κάνω κάτι. Θα είναι καλό αν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι στην F1, αλλά όχι αν δεν είμαι πλήρως προετοιμασμένος. Είμαι ενεργός, δοκιμάζω πολλά και κάνω πολλούς γύρους, πάντα με νέα ελαστικά, και προπονούμαι πολύ. Είμαι έτοιμος για να μπω σ' ένα μονοθέσιο και να κάνω το καλύτερο», είπε ο άλλοτε πιλότος των Williams και Lotus στην ιστοσελίδα motorsport.com.

Όσο για το αν τα IndyCar ήταν μία από τις επιλογές του, ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα είναι να βρεθεί και πάλι στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Ίσως να πηγαίναμε στο σχέδιο Β, όμως είναι δύσκολο να πω. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Πρέπει να έχουμε αυτές τις επιλογές στο τραπέζι και μετά να αποφασίσουμε, αλλά είναι ανοιχτό. Αυτή τη στιγμή το σχέδιο Α είναι η F1».

Best of internet