Απτόητος από τις φήμες περί Μπάτον ο Μάσα

Νίκος Τσιώκος
Απτόητος από τις φήμες περί Μπάτον ο Μάσα
Ο Φελίπε Μάσα τόνισε ότι δεν πτοείται από τις φήμες περί... μετακόμισης του Τζένσον Μπάτον στη Williams για να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο και δήλωσε έτοιμος για όλα. Μπότας: «Θέλω να μείνω, είναι νωρίς ακόμα».

Το καλοκαίρι μπήκε, αρκετά συμβόλαια λήγουν και η φημολογία στη Formula1 για το 2017 έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρός. Κάποιες από τις φήμες θέλουν τον Τζένσον Μπάτον να επιστρέφει στη Williams για να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα. Αυτές, όμως, δεν πτοούν τον Βραζιλιάνο, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα του Γκρόουβ.

«Σίγουρα όχι», απάντησε ο 35χρονος, όταν ρωτήθηκε από το Press Association αν τον πτοούν οι εν λόγω φήμες. Μάλιστα, δήλωσε έτοιμος για παν ενδεχόμενο, τη στιγμή που και πριν από λίγες μέρες άφησε ανοιχτό το... σενάριο απόσυρσης από την ενεργό δράση. «Όλοι γνωρίζουμε για τις φήμες στη Formula1 και για να είμαι ειλικρινής δε φοβάμαι και δεν ανησυχώ καθόλου για τίποτα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω για τη Williams, είναι μία ομάδα που μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση για δουλειά και βλέπω το ίδιο μ' αυτούς να δουλεύουν για μένα. Θα ήταν ωραίο να μείνω, όμως σε που θα μπορεις να κάνεις καλή δουλειά και να έχεις ένα καλό μέλλον. Είμαι έτοιμος για όλα».

Μπότας: «Θέλω να μείνω, είναι νωρίς ακόμα»

Ωστόσο, ούτε το μέλλον του Βαλτέρι Μπότας είναι βέβαιο. Ο Φινλανδός, επίσης, είναι χωρίς συμβόλαιο για τη νέα χρονιά και ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Πάντως, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του για παραμονή, αλλά τόνισε ότι ακόμα είναι νωρίς να πει αν θα είναι στη Williams για πέμπτη σερί σεζόν.

«Είμαι στη Williams για πολύ καιρό και ήθελα να μείνω, αλλά είναι πολύ νωρίς να πω αν θα είμαι εδώ την επόμενη χρονιά ή όχι. Θέλω να κερδίζω και ισχύει το ίδιο για την ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά γι' αυτό και ελπίζω να το καταφέρουμε μαζί, αλλά μόνο ο χρόνος θα πει αν είναι δυνατό ή όχι», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!