Στο Ζάντβοορτ με τη Red Bull ο Φερστάπεν

Νίκος Τσιώκος
Στο Ζάντβοορτ με τη Red Bull ο Φερστάπεν
Στο Ζάντβοορτ θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος θα δώσει το δικό του σόου με τη Red Bull μπροστά στο κοινό του.

Δράση στη Formula1 αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει και ο Μαξ Φερστάπεν θα βρεθεί στη χώρα που έχει πάρει υπηκοότητα, τρεις εβδομάδες μετά την παρθενική νίκη της καριέρας του στη Formula1. Ο 18χρονος έχει ολλανδική υπηκοότητα και θα δώσει το παρών στη χώρα της τουλίπας τις επόμενες δύο ημέρες.

Αυτό για να προσφέρει το δικό του θέαμα σε event με τη Red Bull στην πίστα του Ζάντβοορτ, η οποία στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει έχει φιλοξενήσει αγώνες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 1955, από το 1958 μέχρι το 1971 και από το 1973 έως το 1985, που ήταν και η τελευταία χρονιά που διεξήχθη το Γκραν Πρι Ολλανδίας.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Φερστάπεν συμμετείχε σε παρόμοιο event και πέρυσι στο ίδιο σιρκουί οδηγώντας δίπλα στον πατέρα του, Γιος, σε μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που πατέρας και γιος οδηγούν μονοθέσιο της F1 την ίδια στιγμή μπροστά σε κόσμο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!