Γκολ από τα αποδυτήρια!

Γιώργος Βαρίνος
Γκολ από τα αποδυτήρια!
Η Bentley Bentayga είναι ένα αυτοκίνητο που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των SUV, κάτι το οποίο πέτυχε πριν καλά καλά κυκλοφορήσει στην αγορά!

Μια εταιρεία του βεληνεκούς της Bentley θέλει όταν παρουσιάζει κάτι νέο σε μια κατηγορία, αμέσως να γίνεται το... σημείο αναφοράς. Έτσι κι έγινε με τη Bentayga, που μπορεί να είναι το πρώτο SUV της, όμως γρήγορα έθεσε νέα στάνταρ στην κατηγορία! Το σκεπτικό της Bentley ήταν ότι οι παραδοσιακοί ιδιοκτήτες των μοντέλων της απολαμβάνουν τις ανέσεις που αυτά προσφέρουν και είναι πιστοί φαν της μάρκας, όμως κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή όταν οι συνθήκες το απαιτούν, οδηγούν κάποιο SUV άλλης εταιρείας. Οπότε, θα έπρεπε να λανσάρει κάτι ώστε να τους δώσει και μια επιπλέον επιλογή και να καλύψει σχεδόν κάθε ανάγκη. Όμως δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν ένα αυτοκίνητο με τα σήματα της Bentley να είναι σχεδιασμένο στο... πόδι. Το πρότζεκτ απαιτούσε έρευνα για το «δρόμο» που θα ακολουθήσει το SUV, αλλά και επιπλέον χρόνο εξέλιξης ώστε να μπορέσει να γίνει αν όχι η κορυφαία, μια από τις κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία!
Πάντως, υπάρχει και ένας ακόμη λόγος που εμφανίστηκε η Bentayga και αυτός είναι ο προφανής: οι πωλήσεις. Τα μεγάλα πολυτελή SUV βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο στην αγορά και ο κόσμος... Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!