Πού πάει το σόου των Κλάρκσον/Χάμοντ/Μέι;

Πέτρος Πιτσίνης
Πού πάει το σόου των Κλάρκσον/Χάμοντ/Μέι;
Οι πρώην παρουσιαστές του Top Gear και νυν του Grand Tour θα ταξιδέψουν στο Γιοχάνεσμπουργκ για το πρώτο επεισόδιο του νέου τους σόου, που κάθε φορά θα βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος ανά την υφήλιο.

Με τις πρώτες εντυπώσεις του νέου Top Gear να είναι επιεικώς... χλιαρές, η δημοφιλής τριάδα που το παρουσίαζε στο παρελθόν συνεχίζει να ετοιμάζει το νέο της σόου. Όπως ήδη ξέρουμε ονομάζεται "The Grand Tour" και το στούντιο που θα φιλοξενεί το κοινό κατά την παρουσίαση θα είναι μια γιγάντια... σκηνή, καθώς κάθε φορά θα βρίσκεται σε διαφορετική χώρα!

Η πρώτη στάση των Τζέρεμι Κλάρκσον, Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι θα είναι στο Γιοχάνεσμπουργκ, με την ημερομηνία του πρώτου επεισοδίου να έχει οριστεί για τη 17η του Ιουλίου. Το Amazon, η πλατφόρμα στην οποία θα προβάλλεται το νέο σόου, διοργανώνει και ένα διαγωνισμό για τρία διπλά εισιτήρια που περιλαμβάνουν τα έξοδα του ταξιδιού, αλλά και διαμονή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει όποιος ενδιαφέρεται, είναι να ανεβάσει στο Twitter μια φωτογραφία με το πιο περίεργο μέρος που έχει στήσει μια σκηνή και στη συνέχεια, να βάλει το Hashtag #TheGrandTourJoburg.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!