Ποιος θα διαδεχθεί τον Ρόσμπεργκ στη Mercedes;

Ποιος θα διαδεχθεί τον Ρόσμπεργκ στη Mercedes;

Ο Τότο Βολφ αποκάλυψε το όνομα του πιθανού διαδόχου του Ρόσμπεργκ, αν μεταγραφεί τελικά στη Ferrari, πιέζοντας έτσι έμμεσα τον Γερμανό να ανανεώσει με τη Mercedes.

Ποιος θα διαδεχθεί τον Ρόσμπεργκ στη Mercedes;

Σε σκληρό παιχνίδι πόκερ εξελίσσεται η ανανέωση του συμβολαίου του Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Mercedes. Ο Γερμανός φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ferrari και ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, τον πιέζει να ανανεώσει στα «Ασημί Βέλη» με τον δικό του τρόπο.

Όπως δήλωσε ο Βολφ στη γερμανική Sport Bild, «αυτή τη στιγμή είναι ο στόχος μας να συνεχίσουμε με τον Νίκο. Αν δεν συμφωνήσουμε όμως, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε κάτι άλλο». Τι θα είναι αυτό; Ο Αυστριακός δεν έκρυψε, ότι σκέφτεται σοβαρά να ενσωματώσει σύντομα στην ομάδα του τον Πασκάλ Βερλάιν, καθώς «έχει αποδείξει ήδη στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού DTM, πώς πρέπει να κερδίζεις πρωταθλήματα». Ο Βολφ συμπλήρωσε επίσης, ότι ο Βερλάιν «βρίσκεται με το ‘’αγροτικό του’’ στη Manor στον σωστό δρόμο, για να καταλήξει κάποτε στη Mercedes. Σαν νέος στη Formula 1 καλείται να συμπαρασύρει μαζί του μία ομάδα και αυτό το κάνει καλά».

Πάντως ο Βολφ πιστεύει, ότι σε αυτό το πόκερ διαθέτει η Mercedes τα καλύτερα χαρτιά. «Γνωρίζουμε ότι έχουμε το καλύτερο αυτοκίνητο και μία πολύ δυνατή ομάδα και ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και για το μέλλον. Αυτό θα έπρεπε να είναι για τον Νίκο το βασικό επιχείρημα. Και εμείς γνωρίζουμε επίσης, την αξία του για εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes στη Formula 1.

Αυτή τη στιγμή πάντως, θα έδινε ο Βολφ…χυλόπιτα σε οποιονδήποτε άλλον οδηγό, εξηγώντας ότι «ακόμη και στον Σεμπάστιαν Φέτελ θα του έλεγα τα ίδια, που έχω πει σε πιλότους ανάλογου βεληνεκούς, όταν είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους τα τελευταία χρόνια: Πρώτα θα μιλήσουμε με τους δικούς μας πιλότους. Μόνον αν δεν μπορέσουμε να συμφωνήσουμε μαζί τους, θα δούμε παρακάτω».

Best of internet