Η Nissan αποχαιρετά τον ΦΠΑ

Γιώργος Βαρίνος
Η Nissan αποχαιρετά τον ΦΠΑ
Με το πρόγραμμα συντήρησης All Clear Service, ό,τι ανταλλακτικό χρειαστεί για τη συντήρησή του ένα Nissan προσφέρεται με έκπτωση 24%, όση και ο ΦΠΑ.

Μπορεί από χθες ο Ιούνιος να έφερε το νέο αυξημένο συντελεστή ΦΠΑ, η Nissan όμως του λέει… Σαγιονάρα , προσφέροντας στο δίκτυο των επίσημων επισκευαστών της έκπτωση 24% για τα ανταλλακτικά συντήρησης κάθε μοντέλου της.

Αυτό προβλέπει η νέα προωθητική ενέργεια after sales με την επωνυμία All Clear Service, η οποία ισχύει για όλο το καλοκαίρι και έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Εκτός όμως από την έκπτωση στα ανταλλακτικά, οι κάτοχοι Nissan απολαμβάνουν και επιπλέον προνόμια, όπως δωρεάν έλεγχο 20 σημείων και δωρεάν οδική βοήθεια για έναν ολόκληρο χρόνο, με το service του αυτοκινήτου τους.

Τώρα που οι συνθήκες με τη ζέστη και την αυξημένη κυκλοφορία απαιτούν ένα σωστά συντηρημένο όχημα για να μην έχει ο οδηγός δυσάρεστες εκπλήξεις, είναι η ιδανική στιγμή για να εκμεταλλευτεί κανείς το πρόγραμμα και να είναι τριπλά κερδισμένος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το δίκτυο των επίσημων επισκευαστών Nissan σε όλη την Ελλάδα για περισσότερες πληροφορίες, ή απλά να επισκεφτούν το επίσημο site της εταιρείας στη διεύθυνση: http://www.nissan.gr/all-clear-service.html

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!