Αγοράζεις τώρα, πληρώνεις μετά από 6 μήνες

Γιώργος Βαρίνος
Αγοράζεις τώρα, πληρώνεις μετά από 6 μήνες
Με το πρόγραμμα Peugeot Future 6, η αγορά οποιουδήποτε μοντέλου της γαλλικής εταιρείας είναι σήμερα πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ.

Πιστή στο στόχο της να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό και στην εξυπηρέτηση των πελατών της, η Peugeot ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα Future 6, που σχεδιάστηκε για να αφαιρέσει το οικονομικό άγχος από την απόκτηση αυτοκινήτου!

Με το πρόγραμμα Peugeot Future 6, οι πελάτες της μάρκας μπορούν να αγοράσουν σήμερα το καινούργιο τους Peugeot και να αρχίσουν να αποπληρώνουν τις δόσεις τους ύστερα από 6 μήνες, άτοκα.

Θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι, με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης αλλά ταυτόχρονα κερδίζουν ακόμα περισσότερα με το όφελος νέας τιμής, καθώς εξασφαλίζουν τιμές αγοράς χαμηλότερες ακόμα και από αυτές τις απόσυρσης.

Η Peugeot διαθέτει μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα αυτοκινήτων, με μοντέλα τελευταίας γενιάς, που ενσωματώνουν τεχνολογία ασφαλείας αιχμής και εξαιρετικά αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες, βραβευμένους για τη σχεδίαση και την χαμηλή τους κατανάλωση.

Τα νέα Peugeot 108, 208, 2008 και 308 διατίθενται με κινητήρες Blue Hdi πετρελαίου και PureTech βενζίνης, που σε κάποιες εκδόσεις τους δεν επιβαρύνονται καν με τέλη κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!