Σαν χάρτινο το παρέσυρε το νερό (video)

Γιώργος Βαρίνος
Σαν χάρτινο το παρέσυρε το νερό (video)
Ένα Jeep Wrangler Unlimited παρασύρεται από ποτάμι στο Τέξας των ΗΠΑ μέσα σε μερικά λεπτά, προς έκπληξη του ιδιοκτήτη του.

Το άφησε για λίγα λεπτά στις όχθες ενός ποταμού και στη συνέχεια το βρήκε στη… θάλασσα. Οι πλημμύρες των τελευταίων ημερών στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε καλλιέργειες, σπίτια και συγκοινωνίες.

Στην προκειμένη μάλιστα περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του Wrangler δεν φέρθηκε απερίσκεπτα, καθώς πέρασε τη γέφυρα του ποταμού πεζός, αφήνοντας το αυτοκίνητο στην απέναντι όχθη. Δεν χρειάστηκαν όμως παρά ελάχιστα λεπτά για να φουσκώσει το ποτάμι και ο άτυχος άντρας δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα άλλο, παρά να καταγράψει σε video την εξαφάνιση του αυτοκινήτου στα ορμητικά νερά.

Το τεράστιο Wrangler των περίπου δύο τόνων βάρους βλέπουμε ότι παρασύρεται σαν χάρτινη βαρκούλα, αποδεικνύοντας την τεράστια δύναμη του νερού αλλά και την ανικανότητα οποιουδήποτε που θα βρεθεί στο διάβα του να γλιτώσει. Γι’ αυτό, σε ανάλογες περιπτώσεις, μείνετε μακριά από κοίτες ποταμών και ροές χειμάρρων και μην επιχειρείτε ποτέ να τους διασχίσετε με το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!