Αβέβαιο το μέλλον του Σάινθ

Νίκος Τσιώκος
Αβέβαιο το μέλλον του Σάινθ
Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, όπως παραδέχτηκε ο Ισπανός, ο οποίος εστιάζει την προσοχή του στη φετινή σεζόν.

Ακόμα δε γνωρίζει αν θα είναι στη Red Bull ή στην Toro Rosso τη νέα χρονιά ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ ή Κάρλος Σάινθ... σκέτο, αφού ο ίδιος έχει δηλώσει ότι «πια είμαι ο Κάρλος Σάινθ»! Γι' αυτό, ο Ισπανός παραδέχτηκε ότι είναι αβέβαιο το μέλλον του. «Το μέλλον μου είναι αβέβαιο επειδή δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί.

Απλά γνωρίζω ότι πρέπει να συνεχίσω ό,τι κάνω επειδή έτσι θα έρθουν οι ευκαιρίες, οπότε θα εξακολουθήσω να πιέζω και να δείχνω στη Red Bull ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε μου ζητήσουν. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα προκύψει από την πλευρά τους.

Προτιμώ να προσηλωθώ σ' εμένα και να δω τι θα πετύχω, όμως η επιτυχία του Μαξ δε θα είναι κακή για μένα, θα είναι καλή. Δε θα πω ότι τον χειροκροτώ γιατί δεν το κάνω, αλλά δε θα είναι άσχημο για μένα να δείξει την ταχύτητά του και το ταλέντο του», είπε ο πιλότος της STR.

Ωστόσο, με τη... μεταπήδηση του Μαξ Φερστάπεν και την παρουσία του Ντάνιελ Ρικιάρντο, θα είναι λίγο δύσκολο να πάρει τη θέση κάποιου εκ των δύο στους «κόκκινους ταύρους». Δίχως να είναι κάτι οριστικό, το πιο πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσει στην ομάδα της Φαένζα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!