Στην Kosmocar η σκυτάλη της Skoda στην Ελλάδα

Στην Kosmocar η σκυτάλη της Skoda στην Ελλάδα

Στην Kosmocar η σκυτάλη της Skoda στην Ελλάδα

VW επιβατικά και επαγγελματικά, Audi, Bentley, Ducati και πλέον Skoda, είναι οι μάρκες του ομίλου VW που αντιπροσωπεύονται από την Kosmocar στη χώρα μας. 

Από την 1η Ιουνίου 2016 η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας του ομίλου Volkswagen, αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Škoda στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επιτυχημένης της συνεργασίας με τον όμιλο Volkswagen τα τελευταία 46 χρόνια.

«Σε συνεργασία με την Kosmocar Α.Ε., θα ενισχύσουμε τις πωλήσεις μας και την παροχή υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά. H Kosmocar A.E. είναι μια πολύ αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία και ως εκ τούτου ο καλύτερος δυνατός συνεργάτης», δήλωσε ο Βέρνερ Άιχορν, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Škoda για πωλήσεις και  μάρκετινγκ.

Με την ανάληψη της αντιπροσώπευσης από την Kosmocar, η Škoda θα ενισχύσει τη θέση της στην ελληνική αγορά αυτοκινήτων χάρη στην πολύχρονη τεχνογνωσία της εισαγωγικής εταιρείας και της βαθιάς της γνώσης στην πώληση αυτοκινήτων του ομίλου VW.

Παράλληλα, στην εδραίωση της Skoda στην αγορά θα συμβάλλει και το γεγονός ότι η μάρκα θα αναπτύξει την γκάμα των αυτοκινήτων της με γοργούς ρυθμούς ενσωματώνοντας μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα και συναρπαστικά νέα μοντέλα, όπως το αναμενόμενο εφταθέσιο SUV Kodiaq.

kosmocar.jpg

Τα κεντρικά γραφεία της Kosmocar επί της Λ. Βουλιαγμένης, στον Άλιμο Αττικής.

Best of internet