Μάγκνουσεν: «Ο Κβιάτ τρελάθηκε!»

Νίκος Τσιώκος
Μάγκνουσεν: «Ο Κβιάτ τρελάθηκε!»
Ο Κέβιν Μάγκνουσεν τόνισε ότι ο Ντανιίλ Κβιάτ τρελάθηκε, αφού δεν μπόρεσε να περάσει, και τον χτύπησε στο πίσω μέρος για να έχουμε την εγκατάλειψη των δύο. Κατηγόρησε τον Δανό ο Ρώσος.

Στο ατύχημα που είχαν στον αγώνα του Μονακό αναφέρθηκαν οι Κέβιν Μάγκνουσεν και Ντανιίλ Κβιάτ. Ο Δανός τόνισε ότι ο Ρώσος τρελάθηκε, αφού δεν μπόρεσε να τον περάσει, για να χάσει σημαντική ευκαιρία να πάρει βαθμούς!

«Είχα καλή εκκίνηση στον αγώνα και πήραμε καλή απόφαση στην ευθεία των πιτς, μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας. Ήμασταν οι μοναδικοί που το κάναμε αυτό, αλλά ήταν η σωστή απόφαση. Ήμουν χαρούμενος με αυτό και κάναμε καλή δουλειά. Μετά ήμασταν σε καλή θέση και ο Κβιάτ τρελάθηκε! Δυστυχώς, είχαμε ατύχημα και αυτό ήταν το τέλος του αγώνα μου.

Πολλοί δεν είχαν κάνει ακόμα πιτ στοπ και θα είχαμε κερδίσει πολλές θέσεις. Απλά με χτύπησε στο πίσω μέρος. Πολύ ενοχλητικό επειδή ήμασταν σε καλή θέση για να παλέψουμε για τους βαθμούς», είπε ο πιλότος της Renault. Από τη μεριά του, αυτός της Toro Rosso κατηγόρησε τον Μάγκνουσεν ότι τον μπλόκαρε δύο φορές.

«Με μπλόκαρε δύο φορές δύο στροφές πριν έχουμε επαφή. Στην επόμενη προσπάθησα να πάω από την εσωτερική ξανά και απλά σε μπλοκάρει τελείως. Δεν μπορούσα να περάσω μέσα από τους τοίχους», δήλωσε ο πιλότος της Toro Rosso. Μάλλον θεώρησε σωστό να περάσει... από πάνω του!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!