Έτοιμος για επιστροφή στη Βαρκελώνη ο Ραμπάτ

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος για επιστροφή στη Βαρκελώνη ο Ραμπάτ
Ο Τίτο Ραμπάτ θα δώσει κανονικά το παρών, όπως όλα δείχνουν, στο Γκραν Πρι της Βαρκελώνης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη (2/6).

Τελικά, θα καταφέρει να λάβει μέρος στο Γκραν Πρι της Βαρκελώνης, όπως όλα δείχνουν, ο Τίτο Ραμπάτ. Ο Ισπανός είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, μετά την εγχείριση που έκανε στον αριστερό του ώμο, όπου τραυματίστηκε στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Μουτζέλο.

Βέβαια, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη (2/6), όταν θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, όμως φαίνεται ότι έχει ανακάμψει από τον τραυματισμό του. «Πρώτα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ιατρική ομάδα και το προσωπικό της πίστας στο Μουτζέλο και την Estrella Galicia 0,0 Marc VDS για όλη την προσοχή που έλαβα μετά το ατύχημά μου.

Η γρήγορη αντίδρασή τους ήταν πολύ σημαντική στο να μου δώσει την ευκαιρία να οδηγήσω στον εντός έδρας αγώνα μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Η εγχείριση στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα πήγε πολύ καλοί και οι γιατροί Μιρ και Μάρλετ έκαναν καλή δουλειά. Είμαι πλήρως συγκεντρωμένος στην ανάκαμψη και θα δώσω τα πάντα για να είμαι στην πίστα στο εντός έδρας μου Γκραν Πρι.

Ο στόχος είναι να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πλήρη ισχύ και να δουλέψω μαζί με την ομάδα μου και τη Honda για να κάνουμε άλλο ένα βήμα. Κάναμε ένα μικρό πριν το ατύχημά μου στο Μουτζέλο και αυτό ήταν καλό.

Θα προσπαθήσω να τερματίσω τον αγώνα και να βελτιώσω την αίσθησή μου με τη μοτοσικλέτα. Αν μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, θα είναι πετυχημένο τριήμερο», είπε ο Ραμπάτ, ο οποίος φέτος κάνει το ντεμπούτο του στο Moto GP και έως τώρα έχει έναν τερματισμό στη δεκάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!