Ισχυρότερο το νέο Suzuki Swift Sport

Ισχυρότερο το νέο Suzuki Swift Sport
Η επόμενη γενιά του Suzuki Swift θα φέρει αρκετές αλλαγές στο γερασμένο πλέον μοντέλο, με την έκδοση Sport να είναι γρηγορότερη και να χρησιμοποιεί ένα μικρότερο, τούρμπο σύνολο!

Το Suzuki Swift βρίσκεται αρκετά χρόνια στην αγορά και έχει φτάσει πλέον η ώρα της ανανέωσής του, μαζί με την γρηγορότερη έκδοσή του, το Sport. Αυτό απευθύνεται στον πιο ενθουσιώδη οδηγό και μέχρι σήμερα είχε πιο δυναμική εξωτερική εμφάνιση και για την κίνησή του φρόντιζε ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1.6 λίτρων, με απόδοση 136 ίππων σε συνδυασμό με ένα πολύ κοντό κιβώτιο έξι σχέσεων. Στη νέα του γενιά, η διαφοροποίηση στην εμφάνιση θα υπάρχει ακόμη, όμως το μοτέρ κατά πάσα πιθανότητα, θα αλλάξει.

Στη θέση του, θα μπει ο 1.4 BoosterJet με τεχνολογία τούρμπο, όπως αναφέρει το Βρετανικό Autocar. Στο νέο Suzuki Vitara S, το ίδιο σύνολο αποδίδει 140 ίππους, τιμή που λογικά θα είναι αυξημένη στο Swift Sport και με μεγαλύτερη έμφαση στις επιδόσεις. Παρά τη διαφορά φιλοσοφίας και την αντικατάσταση του ατμοσφαιρικού κινητήρα με έναν τούρμπο, ο χαρακτήρας του Swift Sport δεν θα παρεκκλίνει από αυτόν που έχει χτίσει το Ιαπωνικό μοντέλο, ύστερα από τόσα χρόνια στην αγορά, που δίνει έμφαση στην οδηγική ευχαρίστηση και λιγότερο στην απόλυτη ταχύτητα. Στην αγορά, το περιμένουμε από το δεύτερο μισό του 2017, ενώ οι συμβατικές εκδόσεις του Swift θα «φορούν» τον μικρότερο 1.0 BoosterJet των 110 ίππων που εφοδιάζεται το νέο Baleno. Τα καλύτερα επίπεδα ποιότητας κατασκευής, μαζί με αναβαθμισμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα για το νέο Swift.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!