Ρόσμπεργκ: «Στη Mercedes για πάρα πολλά χρόνια»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Στη Mercedes για πάρα πολλά χρόνια»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ δήλωσε σίγουρος ότι θα βρίσκεται στη Mercedes για πάρα πολλά χρόνια βάζοντας ουσιαστικά τέλος στη φημολογία περί... μετακόμισης στη Ferrari.

Για το μέλλον του ρωτήθηκε εκ νέου ο Νίκο Ρόσμπεργκ στο περιθώριο του Γκραν Πρι του Μονακό, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του με τη Mercedes λήγει στο τέλος του 2016 και ακόμα δεν έχει ανανέωσει. Παράλληλα, υπήρξε η φημολογία περί... μετακόμισής του στη Ferrari, αντί του Κίμι Ραϊκόνεν, όμως ο Γερμανός ουσιαστικά έβαλε τέλος σε αυτή με τη δήλωσή του.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας επανέλαβε ότι είναι χαρούμενος στα «ασημί βέλη» και δήλωσε σίγουρος ότι θα συνεχίσει στην ομάδα του Μπράκλεϊ για πάρα πολλά χρόνια. «Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Δεν το σκεφτόμουν πριν από αυτό το Σαββατοκύριακο (στο Μονακό), δε θα το σκεφτώ ούτε μετά από αυτόν τον αγώνα. Απλά θα επαναλάβω ότι είμαι χαρούμενος στη Mercedes και η Mercedes είναι ευχαριστημένη μαζί μου, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκομαι εδώ για πάρα πολλά χρόνια», ανέφερε ο Ρόσμπεργκ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος πιλότος έχει μοναδική ευκαιρία, μετά το καλύτερο ξεκίνημα μίας σεζόν στην καριέρα του με τέσσερις νίκες στους τέσσερις πρώτους αγώνες, να κατακτήσει τον παρθενικό τίτλο του και να μπει σ' ένα ξεχωριστό κλαμπ, στο οποίο πατέρας και γιος έχουν πανηγυρίσει πρωτάθλημα στη Formula1. Σε αυτό μέχρι στιγμής ανήκουν μόνο οι Γκράχαμ και Ντέιμον Χιλ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!