Τσεκάρει αναβάθμιση κινητήρα η Ferrari για Καναδά

Νίκος Τσιώκος
Τσεκάρει αναβάθμιση κινητήρα η Ferrari για Καναδά
Το ενδεχόμενο να πάει με αναβαθμισμένο κινητήρα στο Γκραν Πρι του Καναδά τσεκάρει η Ferrari, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα σε Ισπανία και Μονακό.

Τα αποτελέσματα σε Βαρκελώνη και Μόντε Κάρλο σίγουρα δεν ήταν αυτά που περίμεναν στη Ferrari, τη στιγμή που είδαν σε αμφότερους τους αγώνες μία από τις δύο Red Bull να τους κερδίζουν. Έτσι, στη Scuderia τσεκάρουν το ενδεχόμενο να πάνε στο Γκραν Πρι του Καναδά με αναβαθμισμένο κινητήρα, όπως αποκάλυψε ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε.

«Θα φέρουμε μερικά καινούρια στοιχεία στη μονάδα ισχύος. Όμως, ακόμα δεν ξέρουμε αν θα χρησιμοποιήσουμε ή όχι τα τόκεν. Θα μιλήσουμε με τη FIA και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε», είπε ο επικεφαλής της ομάδας του Μαρανέλο. Επίσης, επανέλαβε ότι το πρόβλημα είναι στην τρίτη περίοδο των κατατακτηρίων δοκιμών.

«Ήταν η ίδια ιστορία στη Βαρκελώνη και στο Μονακό. Το πρόβλημα είναι το Σάββατο το απόγευμα. Πρέπει να το καταλάβουμε επειδή είναι παράλογο το μονοθέσιο να έχει σίγουρη απόδοση στο Q1 και στο Q2 και να μη γίνεται αυτό να επαναληφθεί στο Q3», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!