Σε στενό κύκλο, αποκαλύπτεται η LaFerrari Spider

Σε στενό κύκλο, αποκαλύπτεται η LaFerrari Spider
Μπορεί η ύπαρξη της ανοιχτής LaFerrari να επιβεβαιώθηκε αρχές Μαΐου από τον CEO της εταιρείας Σέρτζιο Μαρκιόνε, ωστόσο τώρα μάθαμε ότι… πωλείται κιόλας.

Σε ένα πολύ στενό κύκλο πιθανών αγοραστών και ήδη κατόχων πανάκριβων Ferrari, η ιταλική εταιρεία αποκάλυψε τις προθέσεις της για την κατασκευή της ανοιχτής LaFerrari. Το υβριδικό hypersport μοντέλο των 963 ίππων θα παραχθεί σε μόλις 150 αντίτυπα, αντί των 499 της κλειστής LaFerrari, όπως μάθαμε από τον καλεσμένο του πρώτου επεισοδίου του Top Gear, τον Γκόρντον Ράμσεϊ. Ο celebrity σεφ είναι ήδη κάτοχος μιας LaFerrari και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στον Κρις Έβανς, παρουσιαστή του Top Gear, η ιταλική εταιρεία ήδη καλεί άτομα από το πελατολόγιό της να δουν κάποια πρώτα δείγματα της LaFerrari Spider και να βάλουν τις παραγγελίες τους.

Από εταιρεία εμπορίας σπάνιων και συλλεκτικών αυτοκινήτων, διέρρευσε η πληροφορία ότι το κόστος της ανοιχτής LaFerrari δεν θα είναι απλώς αυξημένο, αλλά πολλαπλάσιο αυτού της κλειστής εκδοχής. Λόγω της πολύ μικρότερης παραγωγής, αυτό αναμένεται να εκτοξευτεί στα περίπου 3.000.000€ προ φόρων, όταν το αντίστοιχο της LaFerrari δεν ξεπερνούσε το 1.000.000€.

Τεχνικά το αυτοκίνητο δεν αναμένεται να αλλάξει, πέρα από την οροφή που αναμένεται να είναι σκληρή και αφαιρούμενη.

Τα πρώτα επίσημα στοιχεία για το μοντέλο δεν αναμένονται πριν το τέλος του 2016, ενώ οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων προγραμματίζονται για το 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!