Αλλάζει εκ βάθρων η SsangYong

Αλλάζει εκ βάθρων η SsangYong

Αλλάζει εκ βάθρων η SsangYong

Με την ανανέωση και του Rexton, του μεγάλου SUV της SsangYong, η Ασιατική φίρμα δείχνει τις προθέσεις της και οργανώνει την «επίθεσή» της προς κάθε κατεύθυνση!  

Μετά την παρουσίαση των Tivoli και Tivoli XLV, η SsangYong πατάει «γκάζι» για να ανανεώσει ολόκληρη την γκάμα της και να προσφέρει πιο φρέσκες προτάσεις. Το κορυφαίο της μοντέλο, το Rexton, δεν αποτελεί εξαίρεση, με τον CEO της φίρμας, Τζον Σικ Τσόι να λέει πως θα είναι μέρος αυτής της αλλαγής. Η νέα του γενιά θα φοράει έναν νέο τετρακύλινδρο τούρμπο κινητήρα των 2.0 λίτρων με άμεσο ψεκασμό, προϊόν συνεργασίας με τη μητρική εταιρεία, Mahindra. 

Οι διαστάσεις του θα διατηρηθούν στα ίδια  επίπεδα, όμως ενδέχεται η τιμή να αυξηθεί, καθώς θα είναι πιο πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο από σήμερα. Σχεδιαστικά πάντως, σίγουρα θα θυμίζει έντονα το νέο Tivoli, με το οποίο η φίρμα έκανε μια νέα αρχή και έχει καθιερώσει τη σχεδιαστική της γλώσσα, που χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από σύγχρονες γραμμές και από τους τονισμένους «ώμους» του αμαξώματος. η έκδοση παραγωγής του νέου Rexton θα παρουσιαστεί στα μέσα του 2017, με τις πωλήσεις να ξεκινούν αργότερα στο ίδιο έτος. Αργότερα, προβλέπεται και αντικαταστάτης του Korando που θα βασίζεται στο πάτωμα του Tivoli, ενώ λίγο μετά ίσως δούμε και το νέο Actyon Sports, το Pick-Up μοντέλο της εταιρείας. 

*Στην κεντρική φωτογραφία βλέπουμε το παλαιό SsangYong Rexton. 

Best of internet