Αριβαμπένε: «Δεν έχει τελειώσει ο τίτλος»

Νίκος Τσιώκος
Αριβαμπένε: «Δεν έχει τελειώσει ο τίτλος»
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε πιστεύει ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η υπόθεση τίτλου για τη Ferrari και εντόπισε το πρόβλημα στην έλλειψη ρυθμού στο Q3.

Μπορεί η Ferrari να έχει προβλήματα αξιοπιστίας φέτος και σε Βαρκελώνη, Μονακό να έχει μείνει πίσω και από τη Red Bull, όμως στη Scuderia υπάρχει αισιοδοξία για πολύ καλύτερη συνέχεια στη σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει η υπόθεση του τίτλου, όταν ρωτήθηκε σχετικά στο Μόντε Κάρλο.

«Σε καμία περίπτωση», απάντησε κατηγορηματικά το αφεντικό της ομάδας του Μαρανέλο για αναφερθεί στη συνέχεια. «Ο Χάμιλτον επιστρέφει και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας, να μείνουμε προσηλωμένοι στους αγώνες και να κοιτάξουμε μπροστά. Νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ενδιαφέρον», πρόσθεσε.

Όσο για το... θέμα που έχει το «αλογάκι», εντόπισε ότι είναι η έλλειψη ρυθμού στην τελευταία περίοδο των κατατακτηρίων δοκιμών. «Δε θέλω να βρω δικαιολογίες, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Στο Q1 εδώ κάναμε χρόνο 1:40.1 και στο Q3 ήμασταν πιο αργοί. Αυτό είναι το πρόβλημα και πρέπει να το τσεκάρουμε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!