Οι εκθέσεις της Seat ζωντανεύουν στον υπολογιστή (video)

Οι εκθέσεις της Seat ζωντανεύουν στον υπολογιστή (video)
To Seat Live Store είναι μια πρωτοποριακή on line δυνατότητα γνωριμίας με τα μοντέλα της ισπανικής εταιρείας, μέσω video κλήσης.

Μέσα από την πλατφόρμα Seat Live Store, σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρείας καθοδηγούν τους χρήστες σε μια προσωποποιημένη, βήμα προς βήμα οπτική περιήγηση στα μοντέλα της μάρκας. Με αυτό το καινοτόμο online σύστημα επικοινωνίας, η εμπειρία του υποψήφιου αγοραστή είναι περισσότερο από ποτέ αλληλεπιδραστική και διευκολύνει σημαντικά την επιλογή του αυτοκινήτου που τον ενδιαφέρει.

Ο ειδικός της Seat καθοδηγεί τον ενδιαφερόμενο στο εσωτερικό και το εξωτερικό των αυτοκινήτων με δώδεκα σταθερές και τέσσερις κινητές κάμερες, ενώ απαντάει σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τον εξοπλισμό, τη τεχνολογία και το σχεδιασμό του Ateca, του Leon και του Ibiza, των μοντέλων που είναι διαθέσιμα σε αυτή τη πλατφόρμα.

Επιπλέον, οποιοδήποτε συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ζητηθεί μπορεί να επισημανθεί, video είναι άμεσα διαθέσιμα και το αυτοκίνητο μπορεί να διαμορφωθεί σε πραγματικό χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στην πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία είναι το ίδιο εύκολη και συναρπαστική τόσο μέσω υπολογιστή, όσο επίσης και μέσω tablet ή smartphone.

Αυτή η δυνατότητα δεν υποκαθιστά τις φυσικές εκθέσεις της μάρκας. Αντίθετα, αποτελεί ένα επιπρόσθετο καινοτόμο εργαλείο επικοινωνίας που συνδέει τους εμπόρους με τους πελάτες και προσφέρει μία μοναδική εμπειρία. Μετά τη κλήση, ο αντιπρόσωπος θα έρθει σε επαφή με τον πελάτη μέσα σε 48 ώρες προκειμένου να κανονίσουν μία επίσκεψη στο κατάστημα ή ένα test drive.

Το Seat Live Store είναι ενσωματωμένο σε μία omni-channel πλατφόρμα που συγχρονίζει την τηλεφωνική επαφή με την ζωντανή μετάδοση video. Ο σύμβουλος πωλήσεων και ο χρήστης μπορούν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο, να δουν συγκεκριμένες εικόνες και video και να ανταλλάξουν πληροφορίες κατά την διάρκεια της επικοινωνίας.

Ο online εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στη Βαρκελώνη και έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσει σε πρώτη φάση την ισπανική και γερμανική αγορά. Είναι διαθέσιμος από τις διευθύνσεις www.seat.es και www.seat.de.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!