Ποια BMW κοστίζει 4.950€;

Ποια BMW κοστίζει 4.950€;
H G310 R, η νέα μικρότερη μοτοσικλέτα της BMW, είναι το φτηνότερο όχημα με σήμα την έλικα που μπορείς να αγοράσεις.

Το εισαγωγικό μοντέλο στη γκάμα των δίτροχων BMW θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από τον Οκτώβριο, με το ABS στο βασικό του εξοπλισμό και τιμή 4.950€.

Μικρή σε διαστάσεις, επιθετική σε σχεδίαση, με χαμηλό ύψος σέλας, βάρος μόλις 158 κιλά και με έναν πρωτοποριακό μονοκύλινδρο κινητήρα 313 κ.εκ., απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες αναβάτες, που κάνουν την είσοδό τους στο συναρπαστικό κόσμο της μοτοσικλέτας.

Ο κινητήρας έχει το σύστημα εισαγωγής με ψεκασμό στο εμπρός μέρος του –προς την κατεύθυνση κίνησης της μοτοσικλέτας- και την εξαγωγή πίσω, σε αντίθεση με όλους σχεδόν τους κινητήρες μοτοσικλετών που κυκλοφορούν σήμερα.

Είναι υγρόψυκτος, με 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο και αποδίδει την αρκετά υψηλή ισχύ των 34 ίππων. Μα αυτό το δεδομένο και με το γεγονός ότι το βάρος είναι εξαιρετικά χαμηλό, το G 310 αποτελεί ιδανικό σύντροφο τόσο για εντός πόλης μετακινήσεις, όσο και για μικρά ταξίδια, καθώς η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 145 χλμ./ώρα.

Με δισκόφρενα εμπρός και πίσω, στιβαρό ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι και αλουμινένιο ψαλίδι η G 310, παρότι μικρή και ιδανική για αρχάριους αναβάτες, εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην κατηγορία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!