Ρόσμπεργκ: «Ήθελα να κερδίσω»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Ήθελα να κερδίσω»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ δήλωσε απογοητευμένος από την έβδομη θέση στο Μονακό, αφού ήθελε να κερδίσει έναν από τους εντός έδρας αγώνες του.

Το δεύτερο πιτ στοπ οδήγησε τον Νίκο Ρόσμπεργκ στην έκτη θέση, ενώ στο φινάλε έμεινε έβδομος, αφού τον πέρασε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο Γερμανός μόνο απογοητευμένος ήταν από το εν λόγω αποτέλεσμα τονίζοντας ότι ήθελε να κερδίσει έναν από τους εντός έδρας αγώνες του (κατοικεί στο Μονακό).

«Είμαι απογοητευμένος με το σημερινό αποτέλεσμα, ήθελα να κερδίσω τον εντός έδας αγώνα μου και δεν τα κατάφερα. Ήταν αρκετά απλό, ήμουν πολύ μακριά από τον ρυθμό. Ο Λιούις είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα και το έκανε. Ήταν έντιμο από την ομάδα που έδωσε στον άλλον πιλότο την ευκαιρία να νικήσει», είπε, αρχικά, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν μπορούσε να κινηθεί στον ρυθμό των πρωτων. «Αρχικά λόγω της έλλειψης ρυθμού. Δεν υπήρχε καθόλου πίστη μετα ελαστικά στην αρχή και μετά δεν πήγε με τον τρόπο μου στα πιτ στοπ. Είχαμε ένα θέμα. Ως αποτέλεσμα της καθυστέρησης, μπήκα στην κίνηση και έχασα ακόμα περισσότερο. Όταν είσαι πίσω από άλλα μονοθέσια στο Μονακό, έτσι είναι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!