Πόσο πολυτελής μπορεί να γίνει μια BMW;

Πόσο πολυτελής μπορεί να γίνει μια BMW;
H Σειρά 7 Solitaire και Master Class είναι ο,τι πιο ειδικό μπορεί να αγοράσει κανείς, με το σήμα της Γαλανόλευκης Προπέλας που χαρακτηρίζει τα μοντέλα από τη Βαυαρία.

Η Rolls-Royce είναι στην ιδιοκτησία της BMW, ωστόσο δεν είναι η μόνη πολυτελής πρόταση που μπορεί να κάνει το BMW Group. Η Σειρά 7 είναι μια από τις καλύτερες λιμουζίνες στην αγορά, όμως με την προσθήκη δύο ακόμη εκδόσεων, δίνεται τόση προσοχή στη λεπτομέρεια, όσο σχεδόν και στα μοντέλα της Βρετανικής φίρμας! Βασισμένες στην 750Li xDrive, χρησιμοποιούν τον V8 TwinPower Turbo κινητήρα βενζίνης με τους 450 ίππους και τα 650 Nm ροπής. Μπορούν να φτάσουν έως και τα 250 χλμ./ώρα -ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα- και να επιταχύνουν από στάση έως και τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα! Βέβαια, το ζητούμενο εδώ δεν είναι οι επιδόσεις.

Οι επιλογές για τα εξωτερικά χρώματα περιορίζονται στις δύο, το BMW Individual Metallic Black Gold και το BMW Individual Metallic Solitaire White, τα οποία έχουν παρουσιαστεί αποκλειστικά για αυτά τα δύο μοντέλα. Σύμφωνα με τη φίρμα, είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν αυτοί οι χρωματισμοί και η κατασκευή τους είναι ιδιαίτερα εξεζητημένη, καθώς χρησιμοποιούνται ακόμη και λεπτά θραύσματα καθαρού γυαλιού στην τελευταία στρώση του χρώματος! Στο εσωτερικό, ακολουθεί η ίδια λογική και οι δερμάτινες επενδύσεις κορυφαίας ποιότητας δίνουν το παρόν, όπως και η εκτενής χρήση αλκανταρα. Το αλουμίνιο και το γυαλί έχουν επίσης την τιμητική τους στο εσωτερικό των ειδικών αυτών μοντέλων, με το πλαστικό να είναι είδος προς... εξαφάνιση! Παίρνοντας ως δεδομένο ότι θα κατασκευαστούν μόλις έξι Solitaire και μία μόνο Master Class, είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε κάποια από κοντά, οπότε ακολουθούν αρκετές φωτογραφίες για να τη... θαυμάσουμε! Επίσης, υπάρχει και ένα επίσημο βίντεο της «απλής» BMW Σειράς 7.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!