Γίνετε πιο άνδρες!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ» ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Γίνετε πιο άνδρες!

Γίνετε πιο άνδρες!

Μια νέα μελέτη που ήρθε πρόσφατα στο φως, εξηγεί το λόγο που οι άνδρες αγοράζουν «αντρικά αυτοκίνητα» οι ίδιοι νιώθουν πως τους κάνουν πιο άνδρες, αλλά αυτό ήταν μέχρι τώρα ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Η λύση βρέθηκε. Η ιδιοκτησία και η οδήγηση ενός «αντρικού» αυτοκινήτου ανεβάζει την παραγωγή τεστοστερόνης.

Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Κονκόρντια στο Μόντρεαλ του Καναδά, ( Το Πανεπιστήμιο Κονκόρντια είναι δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Μοντρεάλ, και είναι ένα από τα δύο πανεπιστήμια της πόλης, όπου η αγγλική είναι η κύρια γλώσσα διδασκαλίας) ο μεγάλος ενθουσιασμός οδήγησης σπορ αυτοκινήτων με υψηλή ταχύτητα, αυξάνει τα επίπεδα της ορμόνης τεστοστερόνης στον οργανισμό του άνδρα. Παλαιότερα όποιος οδηγούσε με ταχύτητα το σπορ αυτοκίνητό του, συνέβαινε το αντίθετο. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι έρευνες του πανεπιστημίου και εξηγεί επιστημονικώς γιατί όταν οι άνδρες βιώνουν την κρίση της μέσης ηλικίας, θέλουν να αγοράσουν ακριβά σπορ αυτοκίνητα.

Η μελέτη αναφέρει πως τα χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, διαβήτη και κατάθλιψης. Έτσι οι άνδρες άνω των 50 ετών με χαμηλά επίπεδα της ορμόνης αυτής (τεστοστερόνης) έχουν 33% μεγαλύτερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου από αυτούς που έχουν φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης. Με το γεγονός πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες παράγουν μικρότερα επίπεδα τεστοστερόνης από τις άλλες ηλικίες είναι θεμιτή κάθε «τεχνητή» μέθοδος αύξησης της τεστοστερόνης, όπως είναι η οδήγηση -ας πούμε- ενός υπεργρήγορου σπορ αυτοκινήτου!

Κατά τη διάρκεια της μελέτης οι συμμετέχοντες, έπρεπε να οδηγήσουν πάνω από μια ώρα σπορ αυτοκίνητα, ενώ την επόμενη ημέρα οδήγησαν παλαιότερα μοντέλα ή οικογενειακά αυτοκίνητα. Το δείγμα σάλιου για τους άνδρες που οδηγούσαν τα γρήγορα αυτοκίνητα έδειξε ότι η τεστοστερόνη τους αυξάνεται, ενώ αντίθετα όταν οδήγησαν τα παλιότερα αυτοκίνητα βρέθηκε μικρή μείωση της ορμόνης.

Επίσης βρέθηκε ότι το μεγαλύτερο επίπεδο στην αύξηση της τεστοστερόνης στους άνδρες, ήταν όταν οδηγούσαν μέσα σε ένα πολυσύχναστο μέρος της πόλης, όπου υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες για να θαυμάσουν όμορφες γυναίκες. Οι τιμές της ορμόνης μειώθηκαν ελαφρά κατά την οδήγηση σε αγροτικές περιοχές και σε μέρη χωρίς την παρουσία θεατών!!!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η επίδραση του γρήγορου αυτοκίνητου στο ανδρικό σώμα είναι ένα είδος σεξουαλικής ταυτότητας, με την οποία οι άνδρες ανταγωνίζονται την προσοχή των γυναικών.

Ωραία. Τώρα που μίλησε η επιστήμη ας απενοχοποιήσουμε την έλξη που έχουμε για ένα σπορ αυτοκίνητο. Μας κάνει καλό. Μας κάνει πιο άνδρες. Πάμε να διαλέξουμε αυτοκίνητο και να δούμε 10 επιλογές που δύσκολα θα δείτε μια γυναίκα να τις οδηγεί._

 

2016_portal_oliveiras_wallpaper.jpg

Porsche-911 GT3 RS Επιτέλους το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα!

alfa_romeo-giulia_quadrifoglio-2016-1600-15.jpg

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Ααααχ είναι τόσο καλή! Τόσο καλή! Και τόσο γρήγορη... θα...φτάσω...

aston_martin-db11-2017-1600-06.jpg

Aston Martin DB11 Ρε είμαι ο James Bond σας λέω και δεν με πιστεύετε.

ferrari-f12tdf-2016-1600-03.jpg

Ferrari F12tdf Αμάν, τι γκάζια είναι αυτά! Νιώθω τα μπαλάκια μου να κάνουν υπερωρίες...

ford-gt-2017-1600-03.jpg

Ford GT Δείτε με. Είμαι κούκλος. Είναι καταπληκτικός. Να δω πως θα βγώ από εδώ μέσα...

honda-civic_type_r-2015-1600-01.jpg

Honda Civic Type R Τι τέλεια. Τι καλά... πως κρατάει έτσι... Σκατά! Έσκασα το λάστιχο. Αλλά το φχαριστήθηκα.

lamborghini-centenario-2017-1600-01.jpg

Lamborghini Centenario Σε παρακαλω παιδί μου σε λίγο φτάνω στο γραφείο. Βάλε μου ένα ποτήρι Louis Roederer Cristal 1981 και μοίρασε την υπόλοιπη στα παιδιά και έρχομαι...

mclaren-p1-2014-1600-1b.jpg

McLaren P1 Αυτό το πράγμα είναι από άλλο πλανήτη... Τι κοιτάς ρε φίλε; Αμάν τι ωραίες γόβες φορά αυτή η τύπισσα...

mercedes-benz-amg_gt-2016-1600-06.jpg

Mercedes Benz AMG GT Με ήχο που ξυπνάει και πεθαμένους! Ναι εσένα εκεί κάτω εννοώ...

subaru-wrx_sti-2015-1600-05.jpg

Subaru WRX Αχ βρε Κόλιν βιάστηκες να φύγεις... Αυτοί οι μηχανικοί θόρυβοι είναι φυσιολογικοί; Μα τι διάολο δεν γλυστράει με τίποτε;

Best of internet