Ραϊκόνεν: «Τις σωστές αποφάσεις»

Ραϊκόνεν: «Τις σωστές αποφάσεις»

Ο Κίμι Ραϊκόνεν εξέφρασε και αυτός τη δυσαρέσκειά του για την έκτη θέση στο Μονακό και τόνισε ότι στη Ferrari πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να έχουν καλύτερο αγώνα.

Ραϊκόνεν: «Τις σωστές αποφάσεις»

Στις δυσκολίες της Ferrari στο Μονακό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ο Iceman δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με την έκτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Μόντε Κάρλο, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα και τόνισε ότι στη Scuderia πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις στον αγώνα, ειδικά αν έχουμε εμφάνιση του αυτοκινήτου ασφαλείας.

«Όλο το τριήμερο ήταν αρκετά δύσκολο, όμως το πρωί το μονοθέσιο ήταν λίγο καλύτερο και για τις κατατακτήριες βελτιώσαμε ακόμα περισσότερα. Σίγουρα κάναμε το σωστό, όμως παλεύαμε να κάνουμε τα ελαστικά να λειτουργήσουν όπως θέλαμε.

Ήταν πολύ ακραία η πρόσφυση, το πίσω ή το μπροστινό μέρος γλιστρούσε και σε μία πίστα σαν αυτή, όταν δεν έχεις καλή πρόσφυση, χάνεις πολύ χρόνο. Δεν είμαστε χαρούμενοι για τη θέση που πήραμε και η ποινή λόγω της αλλαγής κιβωτίου ταχυτήτων σίγουρα δε βοηθάει.

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί αύριο, δε θα είναι εύκολος ο αγώνας, όμως συνήθως πολλά μπορούν να συμβούν εδώ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μέγιστο και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις σε περίπτωση αυτοκινήτου ασφαλείας», είπε ο Φινλανδός.

Best of internet