Φέτελ: «Μόνο απογοήτευση»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Μόνο απογοήτευση»
Μόνο απογοητευμένος είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ από την τέταρτη θέση, αφού τόνισε πως είχε την ευκαιρία να εκκινήσει από την μπροστινή σειρά.

Με την ολοκλήρωση των κατατακτηρίων δοκιμών στο Μονακό, ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν απογοητευμένος από την τέταρτη θέση, κάτι που είπε και στις δηλώσεις του. Ο Γερμανός στάθηκε στις βελτιώσεις που έγιναν στο μονοθέσιο από την Πέμπτη (26/5), ενώ τόνισε ότι έχασε μία καλή ευκαιρία να εκκινήσει τον αγώνα από την μπροστινή σειρά.

«Φυσικά είμαι πολύ απογοητευμένος επειδή ό,τι κάναμε στο μονοθέσιο από την Πέμπτη μέχρι σήμερα ήταν καλό και βελτιωθήκαμε πολύ. Το πρωί είχαμε πολύ καλή αρχή, ήξερα ότι θα έρθουν περισσότερο και δεν ανησυχούσα καθόλου. Όμως, οι κατατακτήριες δοκιμές απλά δυσκόλευαν περισσότερο για μας για να εκμαιεύσουμε την πρόσφυση.

Όταν δεν έχεις την πρόσφυση εδώ, είναι μεγαλύτερη τιμωρία από κάθε άλλη πίστα. Το μονοθέσιο ξεκίνησε να γλιστράει πολύ και σε αυτό το στάδιο δεν καταλαβαίνουμε γιατί. Ενώ όλο το γκριντ πήγαινε ολοένα και πιο γρήγορα, σιτο τέλος κάναμε το ίδιο γρήγορους γύρους που κάναμε στην αρχή. Έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά δεν ήμουν τόσο άνετος όσο το πρωί.

Είναι απογοητευτικό επειδή έχασα μία καλή ευκαιρία να εκκινήσε τον αγώνα από την πρώτη σειρά. Περίμενα περισσότερα διότι το μονοθέσιο μου έδωσε λόγο να το πιστεύω αυτό. Όμως, ο αγώνας είναι αύριο, έχουμε καλό μονοθέσιο και καλό ρυθμό», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!