Ρόσμπεργκ: «Ήταν γρήγορος ο Ρικιάρντο»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Ήταν γρήγορος ο Ρικιάρντο»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ντάνιελ Ρικιάρντο και ελπίζει να του ξεπληρώσει ό,τι συνέβη στην Κίνα.

Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Νίκο Ρόσμπεργκ για τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Μονακό, ο οποίος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ντάνιελ Ρικιάρντο, αν και δήλωσε έκπληκτος, όταν τον είδε να κάνει τον χρόνο που του έδωσε την pole position.

Άλλωστε, ο Γερμανός πιστεύει ότι θα έχει την ευκαιρία να τον περάσει στον αγώνα αύριο, τη στιγμή που περιμένει να του ξεπληρώσει ό,τι έγινε στην Κίνα, όπου ο Αυστραλός έκανε καλή εκκίνηση και τον έπιασε στην κορυφή.

«Ήμουν πραγματικά έκπληκτος, όταν ο Ντάνιελ (Ρικιάρντο) έκανε τον πρώτο γρήγορο γύρο του στο Q3. Σκέφτηκα ''να πάρει, είναι γρήγορος!'' Δοκίμασα το καλύτερό μου και αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω λίγο πιο κοντά, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για την pole.

Η Red Bull και ειδικά ο Ντάνιελ έκαναν καλή δουλειά εδώ σήμερα. Συγχαρητήρια για την πρώτη του pole position, είμαι σίγουρος ότι είναι ξεχωριστό για εκείνον να την έχει εδώ στο Μονακό. Όμως, αύριο υπάρχουν ακόμα πολλές ευκαιρίες για μας να κερδίσουμε τον αγώνα.

Στην αρχή, ο Ντάνιελ θα είναι με την πιο σκληρή γόμα με χαμηλότερο επίπεδο πρόσφυσης, οπότε ελπίζω να κερδίσω κάτι εκεί. Όταν ήμουν με την πιο σκληρή γόμα στην Κίνα, μ' έπιασε στην εκκίνηση, οπότε ελπίζω να είναι καιρός αύριο για να το ξεπληρώσω και να τον προσπεράσω. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά σε αυτή την εκπληκτική πίστα», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!