Ένα διαφορετικό μελίσσι (video)

Ένα διαφορετικό μελίσσι (video)
Χιλιάδες εργάτριες και κηφήνες μέλισσες ακολούθησαν τη βασίλισσά τους επί δύο μέρες σε ένα Mitsubishi Outlander, καθιστώντας το μια κινούμενη κυψέλη.

Την περίοδο που η παλιά βασίλισσα της κυψέλης αποχωρεί συνοδεία χιλιάδων κηφήνων και εργατριών, φαίνεται ότι πέτυχε η ιδιοκτήτρια αυτού του Mitsubishi. Οι μέλισσες συνήθως βρίσκουν καταφύγιο σε δέντρα ή καμινάδες, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται ότι η βασίλισσά τους βρέθηκε κατά λάθος μέσα το αυτοκίνητο.

Ακολουθώντας λοιπόν το αρχέγονο ένστικτό τους, οι μέλισσες κόλλησαν πάνω στο Outlander επί δύο ολόκληρες ημέρες, δημιουργώντας ένα σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης στην Κα Κάρολ Χόγουορθ από την Ουαλία του Ενωμένου Βασιλείου.

Κατά την επίσκεψή της σε ένα εμπορικό κέντρο, η εικόνα του αυτοκινήτου της τράβηξε το ενδιαφέρον του κ. Μόουζες, ενός φύλακα εθνικού πάρκου της Βρετανίας. Γνωρίζοντας τις συνήθειες των μελισσών και τον λόγο που αυτές είχαν κατακλύσει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, θέλησε να τις προστατέψει από μια πιθανή εξόντωση.

Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτήτριας, κάλεσε τρεις μελισσοτρόφους, οι οποίοι κατάφεραν να συλλέξουν τις μέλισσες και να τις μεταφέρουν σε κυψέλη για τη συνέχιση της αποστολής τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!