Με Nissan GT-R στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Με Nissan GT-R στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Με Nissan GT-R στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Μέσω εικονικής πραγματικότητας, η Nissan και η Playstation δίνουν τη δυνατότητα οδήγησης του νέου GT-R σε πίστα αλλά και στους δρόμους του Μιλάνου.

Η Nissan, χορηγός του Τσάμπιονς Λιγκ, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, σε συνεργασία με το PlayStation, επίσης χορηγό της διοργάνωσης.

Στον χώρο του φεστιβάλ για τον τελικό τ στην Piazza Castello, η Nissan προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, που τους επιτρέπει να βιώσουν τη συγκίνηση της οδήγησης του νέου 017 Nissan GT-R, στους δρόμους του Μιλάνου. Οι φίλοι του φεστιβάλ θα είναι σε θέση να βιώσουν την μοναδική αυτή εμπειρία, χάρη στο PlayStation®VR (PS VR), την  νέα έκδοση του συστήματος εικονικής πραγματικότητας, που θα λανσαριστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο και αναμένεται να “απογειώσει” το PlayStation®4 (PS4 ™) !

Επτά συσκευές PlayStation®VR θα είναι διαθέσιμες για τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα βρεθούν στο φεστιβάλ, όπου θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μια εικονική οδήγηση στους δρόμους του Μιλάνου, σε συνδυασμό με μια διαδρομή στη διάσημη πίστα  της Monza και με αποκορύφωμα την άφιξη στο θρυλικό στάδιο San Siro, που φέτος φιλοξενεί τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Nissan και PlayStation® ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Τελικό του UEFA Champions League

Best of internet