Έρχεται νέα Alfa Romeo Brera;

Έρχεται νέα Alfa Romeo Brera;
Σε αντίθεση με την 4C που εκπροσωπεί την Alfa Romeo στην κατηγορία των κουπέ, το νέο μοντέλο αν εμφανιστεί θα είναι πολυτελές και μεγαλύτερο, με βάση το πάτωμα της Giulia.

Η Alfa Romeo κάνει μια νέα αρχή και ύστερα από τη Giulia, ετοιμάζεται να επιστρέψει άλλο ένα όνομα από το παρελθόν της. Όπως υποστηρίζει το Γερμανικό AutoBild, η Brera θα μπορούσε να επιστρέψει και να εκπροσωπήσει με αξιώσεις την Ιταλική φίρμα στην κατηγορία των κουπέ, όχι όμως όπως κάνει η 4C αλλά με μια πολυτελέστερη προσέγγιση. Συγκεκριμένα, αν παρουσιαστεί θα τοποθετηθεί απέναντι από τη BMW Σειρά 4, τη Mercedes-Benz C-Class Coupe αλλά και το νέο Audi A5.

Βέβαια συγκριτικά με την προηγούμενη Brera που γνωρίσαμε το 2005, ο κινητήριος άξονας δεν θα είναι ο εμπρός, αλλά ο πίσω, κάτι που αναμένεται να χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φαν της εταιρείας. Αυτό άλλωστε είναι λίγο πολύ αναμενόμενο δεδομένου ότι θα πατάει στην πλατφόρμα της νέας Giulia, ενώ θα διατίθεται προαιρετικά και με σύστημα τετρακίνησης. Τέλος, δεν θα ήταν παράλογο να δούμε και μια κορυφαία έκδοση Quadrifoglio Verde για να «στοχεύσει» τις M, AMG και RS προτάσεις, με το μοτέρ-φαβορί για αυτή τη θέση να είναι το V6 σύνολο με τα δύο τούρμπο, τα 2.9 λίτρα κυβισμού και τα 510 άλογα απόδοσης, επίσης από τη Giulia. Ακόμη δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημο από την Alfa Romeo, όμως μέσα στους επόμενους μήνες, σίγουρα θα ξέρουμε περισσότερα.

*Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου εμφανίζεται η προηγούμενη Alfa Romeo Brera.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!