Λάουντα: «Θα ανανεώσει ο Ρόσμπεργκ»

Νίκος Τσιώκος
Λάουντα: «Θα ανανεώσει ο Ρόσμπεργκ»
Ο Νίκι Λάουντα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Mercedes, κάτι που αποτελεί επιθυμία και των δύο πλευρών.

Το συμβόλαιο του Νίκο Ρόσμπεργκ λήγει στο τέλος του 2016 και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το τι μέλλι γενέσθαι. Αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους, γι' αυτό και ο Νίκι Λάουντα εμφανίστηκε αισιόδοξος, σε δηλώσεις του στο Sky Sports, ότι θα ανανεώσει.

«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Νίκο (Ρόσμπεργκ) και ο ίδιος θέλει να μείνει. Δε βλέπω καθόλου θέματα και αυτό θα λυθεί πολύ σύντομα. Πρέπει να αποφασίσουμε μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αυτή είναι η δική μου πλευρά, να γνωρίζει πως όλοι θα είμαστε μαζί τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο Αυστριακός.

Από τη μεριά του, ο Τότο Βολφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γερμανό στο πρακτορείο Reuters. «Είναι μέρος της οικογένειας της Mercedes από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι το 2010, είναι ο τωρινός πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, έχει κερδίσει εφτά σερί αγώνες, κανείς ποτέ δεν αμφέβαλε για τις ικανότητές του».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!