Λάουντα: «Θα ανανεώσει ο Ρόσμπεργκ»

Λάουντα: «Θα ανανεώσει ο Ρόσμπεργκ»

Ο Νίκι Λάουντα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Mercedes, κάτι που αποτελεί επιθυμία και των δύο πλευρών.

Λάουντα: «Θα ανανεώσει ο Ρόσμπεργκ»

Το συμβόλαιο του Νίκο Ρόσμπεργκ λήγει στο τέλος του 2016 και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το τι μέλλι γενέσθαι. Αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους, γι' αυτό και ο Νίκι Λάουντα εμφανίστηκε αισιόδοξος, σε δηλώσεις του στο Sky Sports, ότι θα ανανεώσει.

«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Νίκο (Ρόσμπεργκ) και ο ίδιος θέλει να μείνει. Δε βλέπω καθόλου θέματα και αυτό θα λυθεί πολύ σύντομα. Πρέπει να αποφασίσουμε μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Αυτή είναι η δική μου πλευρά, να γνωρίζει πως όλοι θα είμαστε μαζί τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο Αυστριακός.

Από τη μεριά του, ο Τότο Βολφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γερμανό στο πρακτορείο Reuters. «Είναι μέρος της οικογένειας της Mercedes από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι το 2010, είναι ο τωρινός πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, έχει κερδίσει εφτά σερί αγώνες, κανείς ποτέ δεν αμφέβαλε για τις ικανότητές του».

Best of internet