O σύγχρονος «σκαραβαίος» έκανε λίφτινγκ

O σύγχρονος «σκαραβαίος» έκανε λίφτινγκ
Σε μια ανανέωση του Beetle προχώρησε η Volkswagen, δίνοντας στο ρετρό μοντέλο της πινελιές που το επικαιροποιούν, μαζί με νέα πακέτα εμφάνισης και χρωμάτων για το αμάξωμα.

Το Volkswagen Beetle και Beetle Cabriolet πέρασαν μια «βόλτα» από το σχεδιαστήριο, για να βγουν ανανεωμένα και πιο σύγχρονα από πριν. Κράτησαν το ρετρό στυλ τους παρά τις διάφορες πινελιές που προστέθηκαν, με το εξωτερικό να εφοδιάζεται με LED φωτιστικά σώματα πίσω και διαφορετικούς προφυλακτήρες, ανάλογα και το εξωτερικό πακέτο που θα επιλεγεί (Basic, Design Line και R-Line). Τα δύο νέα χρώματα είναι το πράσινο Bottle Green Metallic και το White Silver Metallic και επίσης, ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ζάντες 17 ή 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό συναντάμε ανασχεδιασμένο ταμπλό, διαφορετικό φωτισμό για τον πίνακα οργάνων και νέες δυνατότητες εξατομίκευσης. Σε ο,τι αφορά την τελευταία, το Beetle μπορεί να εξοπλιστεί με τα ίδια πακέτα (Design Line και R-Line) και στο εσωτερικό του, ανάλογα με το ύφος που προτιμά ο πελάτης. Η γκάμα των κινητήρων δεν αλλάζει από την ήδη υπάρχουσα, με το μοντέλο να διατίθεται στην Ελλάδα ως 1.2 TSi (βενζίνη) με απόδοση 105 ίππων και 1.4 TSi (βενζίνη) με ισχύ 150 αλόγων, αμφότερες με το πακέτο BlueMotion που βοηθάει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, ενώ προσφέρεται και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων (DSG7) και στις δύο εκδόσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!